Majka bevallása szerint azért kezdett el zenélni, hogy láthassa a nőket a színpadról, ahogy férfiként tekintenek rá.

MajkaBlikknek árulta el, hogy véleménye szerint egy férfi addig férfi, amíg el tudja érni, hogy rajongjanak érte a nők, és számára a mai napig fontosak ezek az impulzusok, de szereti a családját és az életét, ezért ezt nem kockáztatná, írja24.hu.

Számomra is furcsa, hogy tizenhárom éve együtt élek egy nővel, és még mindig tigris vagyok tőle! Ez nekem is egy felismerés, a világ legjobb nőit kaptam meg, sokakról nem is tudnak az emberek!

“De én másfél-két év után mindenkit meguntam. Hajnit nem. Viszont racionálisan gondolkodunk: addig megy ez a dolog, amíg boldogok vagyunk. Sosem fogadkozunk, hogy örökre együtt maradunk, de valamiért mégis működik. Tíz év elég volt a bulizásra és arra, hogy kiéljem magam. Amit meg kellett élni, megéltem, de ennek már vége. Idén negyvennégy éves leszek, már nem izgat az a fajta életmód” – vallotta be a zenész.

A televíziózásról is beszélt, elmondása szerint nem anyagi megfontolásból vállal el műsorokat, hiszen „ha jönne még tíz Covid, akkor sem lenne sok baja”. 

De a televíziózás már nekem egy kicsit uncsi. Mindent kipróbáltam, mindent elértem. Amíg a TV2 minden kérésemet teljesíti annak tekintetében, hogy számomra kényelmes és kedvező legyen egy tévéműsor, addig mi a francért mondanék rá nemet?

A politikáról elmondta, hogy szerinte ismert emberként elkerülhetetlen, hogy ne kerüljön kapcsolatba valamely párt kegyeltjével, de neki mindegy, hogy ki lesz holnaptól a miniszterelnök, hiszen koncertje így is úgyis lesz. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet