Majka lemondta a mai fellépését a dunaújvárosi DUDIK fesztiválon. Az esemény szervezői betegségre hivatkoznak.

Majka ma lépett volna fel a dunaújvárosi DUDIK fesztiválon, azonban a szervezők Facebook-oldalukon jelentették be, hogy betegség miatt nem tartja meg a zenész a koncertet.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Sajnálattal kell közölnünk a menedzsment tájékoztatását, miszerint a mai dunaújvárosi koncert betegség miatt elmarad. Majka napok óta hangszálproblémákkal küzd és a tegnap esti lelet alapján – az orvosa kifejezett kérésére – egy hétig minden fellépését le kellett mondania. Ezúton is szeretnénk minden kedves rajongótól és fesztiválozótól elnézést kérni, nem így terveztük mi sem. Majkának jobbulást kívánunk! [/perfectpullquote]

– írták a szevezők.

Majka
Majka / Fotó: Az Előadó Hivatalos Facebook-Oldala

Tehát az előadóművész nem csak a mai koncertet, de valószínűleg az elkövetkező egy hétben tervezett fellépést is kénytelen kihagyni.

Krúbi: “Véget ért a barátság Majka és köztem, ezentúl a két Fonogram-díj a legjobb barátom”

A zsűri Krúbi a merészségét, progresszivitását az év felfedezettje és a Nehézlábérzés albumát az év albuma díjakkal is elismerte. Átadták a Fonogram-díjakat a 2019-ben is. Nagy meglepetésre a tavaly üstökösként berobbant Krúbi két díjat is bezsebelt. A fiatal rapper az Orbán, verd ki a Ferinek dallal vált ismertté, aki a Keretblog Kikeltető tehetségkutatóján tűnt fel a nagyobb nyilvánosság előtt.

A szervezők hozzátették, hogy a Fish! zenekar lép fel a rapper helyett. Továbbá hangsúlyozták, nem igényelhetők vissza a jegyek, hanem beválthatók más napokra.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet