Majka kórházba került a koronavírus-fertőzés miatt

Maja, mint elmondta videójában, egy barátját kísérte be a kórházba, mégis őt tartották benn a koronavírus-fertőzés miatt.

Súlyosbodott az állapota

Majka az utóbbi időben többször is bejelentkezett a közösségi oldalain, mióta kiderült, hogy koronavírus-fertőzött. A legutóbbi videójából viszont kiderült, hogy kórházba került.

majka korhazban koronavirus
Majka a kórházból jelentkezett be / Fotó: A dalszerző hivatalos Facebook-oldala

A zenész egy új videóban elmondta, hogy eredetileg az egyik barátját kísérte be koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos vizsgálatokra, de mégis őt tartották benn.

Mellkas CT-t csináltak mind a kettőnknek, hogy kiderüljön, hogy neki mi baja van, meg nekem is, hogy egy kicsit megnyugodjak, hogy nincs valami elváltozás. (...) Az van, hogy neki minden oké, nekem viszont nem annyira. Vannak ilyen kisebb fajta elváltozások a tüdőn, pici gyulladás, és a biztonság kedvéért most azt mondták, hogy benn kellene maradjak 1-2 napot, hogy kapjak egy pici szteroidot

– fogalmazott a zenész, aki azt is hozzátette, nem lett rosszabbul, nem köhög, nincs nehézlégzése, de azt mondták neki, hogy ebből a sok kis gyulladásból baj is lehet.

Felesége is elkapta a fertőzést

Majka azt is elmondta, hogy a párja is elkapta a koronavírus-fertőzést.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Most azt próbálják megtudni, mit lehet ilyenkor csinálni a gyerekekkel, akiktől nem tudják jelenleg mindketten elzárni magukat. De szerencsére ők jól vannak.

Covid Day4

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A videóban az egyik kommentelő megkérdezte tőle, hogy sok koronavírusos van-e a kórházban.

Gyakorlatilag csak az van most már. Mindenki, aki más volt, azt hazaküldik lassan

– hangzott Majka válasza.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból