Majka: Más többágyas putriszobában tengődik, míg ez a celebeknek járó szoba

Nem javult Majka állapota a CT után sem. A koronavírus-fertőzésben szenvedő rapper elmondta, hogy egyébként külön szobában fekszik, és azoknak jár, „akiket el akarnak dugni más elől, mert a jelenlétük megzavarhatja a sima kórházi ellátást".

Még legalább 5 napig bent feküdhet

Bár a kórházból hamar kiengedték és korábban azt mondta, “vállalhatóan szarul” van, nem sokkal később rosszabbra fordult Majka állapota, így vissza kellett mennie, a rajongók pedig nagyon aggódtak érte, mert napokra eltűnt. Tegnapi bejelentkezésében arról beszélt, hogy ma lesz egy ct-vizsgálata, ennek az eredménye kapcsán néhány perccel ezelőtt ismét jelentkezett a YouTube-csatornáján.

Majka Korhazba Kerult Koronavirusos
/ Fotó: Majka hivatalos YouTube-oldala

„Nagyon szerettem volna, ha reggel felkelek, elmegyek ct-re, és úgy jövök vissza, hogy javult a helyzet. Elmentem, bizakodó voltam, de már tegnap éreztem, hogy mintha a tüdőm rosszabb lenne. Az van, hogy azért ilyen fura a hangom, mert egész nap beszéltem. Nemhogy hazamenetel nem lesz, még minimum öt napig maradnom kell a kórházban. A kölykök és a Hajni nagyon hiányoznak, de el kell ismerjem, a legjobb helyen vagyok” – kezdte a videójában Majka.

Megzavarhatja a sima kórházi ellátást

„Amikor bejöttem csütörtökön, akkor lettem szarul, ott kezdődtek a tünetek, hétfőn jöttem el a kórházba, viszonylag hamar. És ott nézték meg nekem a ct-t, bent voltam két napot, hazamentem, visszajöttem, mert magas volt a lázam. Kábé 2-3%-kal romlott” – adott tájékoztatást a rapper.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A mai bejelentkező videójából azt is megtudhatták a nézők, hogy külön szobában fekszik, amit ő úgy hívott, hogy “celebeknek járó magánszoba”.

Ez a celebeknek járó magánszoba, míg más többágyas putriszobában tengődik

– mondta, majd kifejtette, hogy a szoba nem feltétlen celebeknek jár, „hanem azoknak, akiket el akarnak dugni más elől, mert a jelenlétük megzavarhatja a sima kórházi ellátást”.

Covid Day11

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A zenész úgy érzi, hogy jogosult a pozitív diszkriminációra:

“Én egy évben annyi, de annyi pénzt fizetek be a jól menő magáncégekből az egészségügyi ellátásba, hússzor többet, mint más ember, akkor azt gondolom, hogy nem baj, ha van valami extra ellátás ezért a pénzért” – mondta.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból