Majka: Ha Gődény reklámjára szorulnék, valamit nagyon elronthattam az életben

Pénteki videójában üzent Majka a vírusszkeptikus Gődény Györgynek, és a szombati videójában már fel is hívta őt.

Eredményekre vár, jól érzi magát

Amióta Majka koronavírus-fertőzött, rendszeresen bejelentkezik a YouTube-csatornáján, hogy tájékoztassa a követőit az állapotáról. Videóiból jól nyomon lehet követni, mi történik egy olyan fertőzött testével, aki egészséges.

Majka Godeny Gyorgy
Épp próbálja hívni Gődény György vírusszkeptikust Majka / Fotó: A rapper hivatalos YouTube-csatornája

“A második hét elteltével kezdem azt mondani, hogy a mai napom az egy picit jobb volt, mint az előző. Az van, hogy most este megint tudtam eludni, eldőltem valamilkor olyan fél 11 – háromnegyed 11 magasságában és gyakorlatilag reggel 5-ig magamtól horpasztottam. Nyilván ez valami isteni dolog nálam ilyenkor, amikor stressz van, hogy tudok így aludni. Már második napja fél altatót veszek be, de jót is tesz, másnap azért egészen más a közérzetem” – kezdte szombati videójában a rapper.

Elárulta azt is, hogy szombat reggel tesztelték, és annak eredményét várja. Továbbá a hétfői CT-re is vár.

Ha annak az eredménye kielégítő lesz, akkor elhagyhatja a kórházat, amit nagyon szeretne.

A rapper elmondta, az nagyon jó, hogy az étvágya megmaradt. Sőt, nagyon sokat eszik.

A követői ismét a beszélgetésbe citálták Gődényt

A kommentelők ösztönzésére ismét szóba került a vírusszkeptikus Gődény György, akit Majka a pénteki videójában meghívott magához a kórházba. Miután a hozzászólok közül volt, aki azt állította, Gődény reagált erre a videóra egy Facebook-csoportban, mindennek elhordva a rappert, Majka megpróbálta felhívni őt, de nem járt sikerrel – Gődény telefonja folyton foglaltat jelzett.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

“Hát, én megpróbáltalak hívni, kedves Gődény, az az igazság. Az, aki ott hívott, az én vagyok, ezen a telefonon. (…) Arra szeretnélek kérni, hogy hív fel. Nem reagáltál. Én értem, hogy neked van ez a kis csoportod, ahol elmondtad, hogy micsoda ember vagyok – ha tényleg így volt, ahogy állítják itt, hogy raplizok meg minden. Azt gondolom, hogy mindamellett, hogy van egy véleményem rólad, azért azt gondolom, hogy tudunk mi értelmesen is beszélni” – mondta Majka, aki egyébként nem hiszi, hogy Gődény direkt nyomná ki a telefont.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A pénteki videójában, mint említette fentebb a rapper, már üzent Gődénynek. Azt kérte tőle, hogy menjen be a kórházba, betol neki egy gyáat és feküdjenek együtt, de maszk nélkül.

Tegnap üzentem neki, most megpróbáltam hívni telefonon, most már azért csak csinálhatna valamit

– mondta, hozzátéve, ha esetleg Gődény arra hivatkozva nem hívja vissza, mert nem akar reklámot Majkának, azon elmosolyodna. 

“Ha Gődénytől kellene nekem ingyenreklámot kapnom, azért, hogy valaki beszéljen rólam, akkor azért picit úgy érezném magam, hogy valamit nagyon elrontottam az életben” – közölte.

Csak kérdezni szeretne

A Belehalok dalszerzője felvetette, hogy akár élőben beszélhetnek, ha azt preferálja Gődény György.

Majka felvetette, hogy a legutóbbi interjúját szemlézte, és akad néhány rész, amit, állítása szerint, nem ért, és szeretne kérdezgetni.

Covid Day16 (Gödény telefonpróba)

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

“Tehát semmilyen pikírtség nincs benne, csak egyszerűen nem tudtam felfogni, mert nekem azért picit gyengébb képességeim vannak odabenn, és szeretném, ha választ adnál egy-két dologra” – magyarázta.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk