Lantos Gabriella egészségügyi menedzser az ATV műsorában, a Civil a pályánban nyilatkozta: Majka Kossuth-díjat érdemelne.

Müller Cecília helyett dolgozik Majka

Kossuth-díjat adna Majkának Lantos Gabriella, mert szerinte elvégezte mindazt, amit Müller Cecília hivatalának kellene – olvasható az ATV oldalán.

Majka Korhazban Van Koronavirusos Godeny Gyorgy
/ Fotó: Majka Hivatalos Youtube-Csatornája

Majka videóblogja, amelyeben rendszeresen beszámol arról, milyen állapotban van és mi történik vele, mióta elkapta a koronavírust, a Civil a pályán című műsorban is beszédtéma volt. Lantos Gabriella egészségügyi menedzser szerint az, amit a rapper végez, társadalmi szempontból is kifejezetten hasznos.

Ez az ember elvégezte mindazt, amit Müller Cecília hivatalának meg kellene csinálnia. Én ennek az embernek Kossuh-díjat adnék, mert nem tett senki, de senki annyit azért, hogy a Coviddal kapcsolatos tudás széles körben elterjedjen, mint ez az ember

– mondta Lantos Gabriella a műsorban. A szóban forgó díj a magyar kultúra művelésének és ápolásának elismeréséért járó legmagasabb magyar állami kitüntetés, így a Lantos által felvetett társadalmi szempont okán nem kaphatná meg Majka, ha realitása is lenne. Mindenesetre biztosan örülne a rapper neki, hiszen az elmúlt években rendre kifakadt a zenei díjkiosztások miatt. A legutóbbi idén júniusban történt, amiért nem jelölték Petőfi Zenei Díjra.

Gődényre is vár Majka, nem csak a CT-eredményre

A Belehalok dalszerzője pénteken arra kérte videójában Gődény György vírusszkeptikust, hogy menjen be hozzá a kórházba, feküdjenek együtt, de maszk nélkül. A szombati videójában pedig már fel is hívta, ugyanis az élő videó során több kommentelő megjegyezte, a felhívás eljutott Gődényhez, aki egy Facebook-csoportban ekézte a rappert.

Kapcsolódó cikk

A rapper elmondta, hogy ha esetleg Gődény arra hivatkozva nem hívja vissza, mert nem akar reklámot Majkának, azon elmosolyodna. 

“Ha Gődénytől kellene nekem ingyenreklámot kapnom, azért, hogy valaki beszéljen rólam, akkor azért picit úgy érezném magam, hogy valamit nagyon elrontottam az életben” – közölte.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet