„Vállalhatóan szarul vagyok”– Majka elkapta a koronavírust

Én is elkaptam ezt a rohadék, fos vírust” – mondta Majka péntek délutáni élő videójában, amelyben elmesélte, hogy hétfőn, sportolás közben kaphatta el, azóta többen is rosszul lettek a társaságból.

Igyekezett minimalizálni a bajt

„Nem nagyon lehetett ezzel mit csinálni, nem lehetett totál elszigetelődni a hétköznapokban. Nem tudja, jó-e, ha most túlesik rajta, mindenesetre retteg a betegségtől, ha bármi baja van, az mindig halálos” – mondta Majka ironikusan.

Az elmúlt időszakban sokat vitatkozott emberekkel a maszkhordásról, azon az állásponton van, hogy ahol lehet, minimalizáljuk a bajt, hordjuk a maszkot, legalább nem nyúlkál a szájához az ember, de nem mindig lehet maszkot hordani, sportolás közben sem például.

Majka Koronavirus
Majka koncert közben / Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

Mától azt szeretné megmutatni a gyógyulása napjáig végig, hogy miként néz ki a betegség lefolyása egy egészségesebb szervezetben, mint az övé.

Vállalhatóan szarul vagyok, reméljük, nem lesz rosszabb, 38 fokos lázam van

– mondta Majka. Az elsőt meg is tartta ma este 7 órakor a hivatalos YouTube-csatornáján.

Nem érez sem ízeket, sem szagokat

„Egyelőre reszketek, ba_d meg” – mondja. Hozzátette, egyelőre nem tudja, mennyire uralkodnak majd el rajta a tünetek. Elmondása szerint ízeket és szagokat még érez, ellenben köhög és nagyon szédül. A család egyelőre nem kapta el, ő izolálta magát a lakás fenti részében annak érdekében, hogy a gyermekei és felesége, Hajni ne fertőződjenek meg.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A kommentelők közül volt, aki hazugsággal vádolta.

Az ózdi fenegyerek ezen szemmel láthatón jól fel is húzta magát, és azt kérdezte kissé ingerülten: „Ki a fa_om adna fizetett hirdetést? Ki adna ilyenért pénzt? Ki fizetne azért, hogy én azt mondjam beteg vagyok?”

Mint mondta, valósznűleg sportolás közben kapta el a vírust még hétfőn, ezt követően pedig a csapatból négyen lettek rosszul.

 

Majd arról beszélt, hogy lett volna a közeljövőben egy kivizsgálása, mert ismét előjöttek a szívproblémái, emiatt pedig el kellett mennie egy PCR-tesztre szerdán. A vizgsálathoz ugyanis elengedhetetlenül szükséges, hogy legyen egy negatív koronavírustesztje a páciensnek. Az eredménye ma délután érkezett meg, ami pozitív eredményt mutatott. 

COVID day1

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A gondolatait azzal zárta, hogy a gyerekektől elhozza a majd a Play Staitont és az Xboxot, aztán igyekszik átvészelni ezt a 10-14 napot.

Azt ígérte, mindennap bejelentkezik, hogy elmondja, milyen változásokat tapasztal az állapotát illetően.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból