Majka vitába szállt azzal a kommentelővel, aki bérkoronavírusosnak mondta

Majka ismét kórházba került a koronavírus-fertőzés szövődményeiből adódóan, és a doktor közlése szerint, készüljön fel, hogy huzamosabb ideig kell bent feküdnie.

A doktor közölte: készüljön fel, hogy hosszabb ideig lesz kórházban

Vissza kellett feküdnie a kórházba Majkának, mert miután hazament a fia születésnapjára, ismét belázasodott – szemlézte az élő videót a 24.hu. Élő videóban mesélte el, hogy kicsit megerőltető volt a fiának adott ajándék gamer monitort cipelni és a családjával töltött este után másnapra visszaszökött a láza 38,5-re.

Majka Koronavirusos Korhazban Van
Majka élőben jelentkezett be a kórházban, hogy megossza tapasztalatait a koronavírus-fertőzéséről / Fotó: A rapper hivatalos YouTube-oldala

Míg párja, Hajni visszament mellkas CT-re, addig ő otthon volt a gyerekekkel. Azonban annyira legyengült, hogy nem tudott a jobb oldaláról a balra fordulni, kiszáradt, mert nem tudott rendesen inni. 

Majka addig nem megy haza ameddig ki nem gyógyul a vírusból. Az orvosok is közölték vele, hogy huzamosabb ideig kell bennmaradnia.

Korábban kétoldali tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála, az állapota azóta súlyosbodott.

Fiának egy napig volt láza

Arról is őszintén beszélt, hogy az ízeket és a szagokat is érzi. A kisebbik fiának egy napig volt láza.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Mint felidézte, megnézte az Izland elleni meccset, majd utána szökött fel megint a láza, “ugyanis kialakult egy második gyulladás is a szervezetemben.”

Az összes pénzét odaadná, hogy hazamehessen

A videóban 5 perc körül egy kommentelő azzal kekeckedett, hogy a rapper pénzt kapott azért, hogy azt mondja, koronavírus-fertőzött.

Menj a k_rva anyádba, ki a f_sz kíváncsi a hülye dumádra?

– szólt vissza a rapper a tőle megszokott őszinte stílusban.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

“Megpróbálok érthetően fogalmazni a betegségről, csak hogy a magadfajta idióta f_szok megértsék, jó? Menj a k_rva anyádba, légy szíves! Magamtól bejöttem, és itt szarozok!? Az orvosok és a nővérek éjjel-nappal dolgoznak, te meg okoskodsz a k_cs_g PC-d előtt, és megmondod, mit hogy kell csinálni?” – fakadt ki a Belehalok dalszerzője, majd hosszú percekig osztotta a kérdezőt. Mint hozzátette, az összes pénzét odadná azért, hogy haza tudjon menni.

Majka története azért érdekes a sajtó számára, mert az ő példáján lehet bemutatni, hogy a koronavírus nem játék, és érdemes elkerülni. 

A rapper nem a legveszélyeztetettebb korosztályba tartozik, mindössze 41 éves és hetente többször is sportol.

Eleméletileg ellenállóbb a vírussal szemben, láthatólag azonban őt is megviseli.

CovidDay 9 (újra)

No Description

Nemrégiben a budapesti VIII. kerületi képviselő, Balogh “Paci” Lajos hunyt el koronavírus-fertőzésben, aki mindössze 28 éves volt.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból