Majka lelépett Las Vegasba, erre kibe botlott a repülőn?

Majka és a zenekarának többi tagja elhagyta az országot Las Vegas kedvéért. A repülőre szállva azonban nem várt utastársakba botlott: Dobó Kata és Zsidró Tamás ült mögötte.

Dobó Kata legutóbbi filmje, a Kölcsönlakás idén, február 13-án került mozikba. A miniszter félrelép írójának színdarabjából vérbő, tarka és nagyon mulatságos vígjáték született – kiváló színészek segítségével.

Kezdenek kimászni a szürkeségből a magyar filmek – Ezek 2019 legjobban várt hazai, mozis alkotásai

Ki ne ismerné ebben az országban Carlo Pedersolit, mindannyiunk Bud Spencerét? A több mint 4 éven át forgatott portréfilm neki állít emléket, és a töretlen sikernek örvendő olasz színész fordulatokban gazdag életét tárja elénk. Piedone nyomában előzetes Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban?

Mint azt több lapnak is elmondta, nagyon várja, hogy kipihenje a forgatást. Azt azonban, hogy mikor és hol tervezi mindezt, nem kötötte a sajtó orrára.

Majkával viszont nem számolt, hogy épp ugyanazon a gépen, ugyanoda fog utazni az előadóval.

Bár azt meg kell jegyezni, hogy Budapestről Párizsba tartó járaton futottak össze. Tehát nem tudni, más-e az úti cél Dobó Katának és Zsidró Tamásnak. Arra mondjuk számíthatott, miután meglátta Majkát, hogy ezt a ziccert nem hagyja ki az utastárs, és megosztja a rajongókkal.

https://www.instagram.com/p/BvvSonQASh9/

Majka ezt követően már a szerencsejátéknak hódolt, legalábbis a legfrissebb posztja alapján erre következtethetünk.

20160622majka majoros peter interju origo1
Majka a Budapest Poker Open rendezvényén, 2017 / Fotó: Mudra László / Origo

A rappernek nem új a poker világa. Két évvel ezelőtt részt vett a Budapest Poker Openen.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból