Majka interjút adott a 24.hu-nak az Artisjus és az EJI zenei támogatása kapcsán, amely nagy port kavart. Mint elmondta, ha “ezek az emberek lennének a szakma, akkor én nem tartozom oda.”

Lovasi András nem ért egyet vele

Az Index szemlézte Majka privát Facebook-oldalát, ahol a rapper kifakadt az Artisjus és az EJI zenészeket támogató pályazatának eredménye kapcsán. “Gusztustalannak és szánalmasnak” tartja azt, hogy olyanok is megkapták, akik véleménye szerint nem szorultak rá. A listán szerepelnek ismert és elismert zenészek, de találunk olyan érdekesebb neveket is, mint például MC HawerGyőzikeLL JuniorIhos József vagy Czutor Zoltán, aki egyben az Artisjus vezetőségi tagja is (habár a szervezet szerint a pénzek odaítéléséhez nem volt köze).

Majka Lovasi Andras Zenei Tamogatas Zeneszek Artisjus
/ Fotó: Majka Hivatalos Facebook-Oldala

Majoros Péter bejegyzésére reagált Kállay-Saunders András, aki szerint ítélkezés előtt észre kellene venni, hogy Magyarországon egy ismert ember nem feltétlenül milliomos. Később Lovasi András is hozzászólt. A Kiscsillag frontembere szerint “nem túl elegáns, ha az ország egyik legmenőbb, legjobban fizetett celebje mások pénztárcájában kutakodik”, illetve ilyen helyzetben “nem illik” a megélhetésüket féltő zenészeket magyarázkodásra kényszeríteni. Kiemelte azt is, hogy ezek a támogatások nem adópénzekből vannak.

Mit szól ehhez Majka?

A 24.hu a koronavírus-járvány okozta nehézségek miatt Messengeren kérdezte a rappert, mit szól Lovasi reakciójához. Mint mondta, “ez a véleménye” Lovasinak. Fenntartja, hogy a sajtó által eltúlzott megnyilvánulását olvasta tőle a Kiscsillag frontembere. Hozzátette, jól látja Lovasi, hogy mások zsebében turkál, ugyanis tényleg így tett. Megjegyezte mindazonáltal, hogy “csak van, akinek nem fér bele a zsebébe a kezem a sok pályázaton szerzett pénzétől. Milyen ember az, aki meg tudná venni, de inkább megeszi a fél tányér ingyen levest azok elől, akik éheznek?”

Megsérült Majka a Bezár a bazár egyik jelenetének forgatásán

Megsérült Majka a Bezár a bazár forgatásán Szaunasérülést szenvedett el Majka Tavaly júniusban jelentette be a TV2 Csoport, hogy folytatják Majka és Till Attila műsorát, a Bezár a bazár t. „A műsor fantasztikus májusi nézettségi eredményei tovább javultak”, ennek is köszönhetően tudott 13 alkalommal nyerni a TV2 az RTL Klubbal szemben a 18-59-es korosztályban, sőt volt olyan nap (2019.

A Belehalok dalszerző-énekese elmondta, hogy nem zavarja az, ki van a listán, hanem az, rászorul-e. Szerinte ezt értik félre az emberek a mondataiból. Nem lehet tudni pontosan, mint mondta, kinek mennyi pénze van, de azt igen, hogy némely dalszerző nagyobb bajban van, mint a listán szereplők emberek. Úgy véli, papírokkal, számlákkal lehet igazolni, hogy megérdemlik-e a listán lévők a támogatást “a számlák és papírok országában”, de ez nem elég, hiszen ismertek egyes támogatottak.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ha valaki februárban még tévében, jó pozícióban szerepel, vagy valaki tizenmilliós autóval jár, legújabb iPhone van a kezében, az szerintem ne folyamodjon segélyért, és főként ne kapja meg[/perfectpullquote]

– fejtette ki.

Milyen negatív következménye lesz ez ránézve?

A 24.hu kérdésére – egyedüliként beleállni a szakmába jó ötlet-e – elmondta, “ha ezek az emberek lennének a szakma, akkor én nem tartozom oda.” A negatív következményekről azt mondta, vannak, “például elb_szom a saját napom.” Mindazonáltal hozzátette, azért mondta el a véleményét, hogy példát mutasson.

MAJKA CURTIS BLR – BELEHALOK (OFFICIAL)

Gyártó: Los Tiki Pictures Rendező: Indián Operatőr: Mayer Zoltán Gyártásvezető: Bognár Tibor Vágó: Fekete Balázs Colorist: Kiss Áron Hangmérnök, keverés, stú…

Felelevenített egy kezdeményezést ennek alátámasztására is. Tegnap, csütörtökön látta Lotfi Begi és Andro által elindított kezdeményezést Facebookon, amely a könnyűzene háttérdolgozóit segítené. A rapper elmondása szerint 500 ezer forintot utalt a megfelelő számlára.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ezzel is azt szeretném bizonyítani, hogy nekem nemcsak a szám jár, hanem cselkeszem is[/perfectpullquote]

– zárta gondolatmenetét és egyben az interjút Majka.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet