Követem Média Hatalmas bukást könyvelhet el Majka

Hatalmas bukást könyvelhet el Majka

Promóció

Őszi negatív nézettségi rekordot produkált a Majka által kifejlesztett gameshow, a Nyomd a gombot, tesó!. A csütörtöki adást még kábelcsatornáknál is kevesebben nézték.

Promóció
- Advertisement -

Mindössze 3,6 százalékos közönségarányt (SHR%) produkált csütörtökön a TV2 Majka közreműködésével kifejlesztett új gameshow-ja, a Nyomd a gombot, tesó! a kereskedelmileg kiemelten figyelt 18-49 év közötti korcsoportban – ezzel a produkció őszi negatív nézettségi rekordot ért el az RTL Klub és a TV2 valamennyi főműsoridős, új adással jelentkező szórakoztató produkciója között, írja a SorozatWiki.

Majka a Nyomd a gombot, tesó! műsorában / Fotó: TV2

Az oldal szerint jelenleg az átlagos közönségarányt nézve is az őszes őszi, esti műsorok közül is a Nyomd a gombot, tesó! című gameshow áll a legrosszabbul. A Majka-féle gameshow ellen csütörtökön az RTL Klubon a Konyhafőnök VIP 16,8 százalékot, a Barátok közt késő esti ismétlése 9 százalékot produkált.

Majka és Till Attila meztelen játékosa miatt megbüntették a TV2-t

Az NMHH pénteki közleménye szerint a Médiatanács 2,8 millió forint bírságot szabott ki a TV2 szolgáltatójára. Az egyik reggeli Mokkában az előző esti Bezár a bazár! című vetélkedőből adott le egy jelenetet, de nem megfelelő időben, 12-es karikával. Majka és Till Attila műsorában az egyik versenyző meztelenül oldott meg egy feladatot.

Ám nem is csupán az RTL Klub műsorai verték meg a TV2 gameshowját, de  még több kábelcsatorna is nézettebb volt a sugárzás idején. Az RTLII a Showder Klubbal (4,3%), a Film+ a Penge című alkotással (6,3%) és a Mozi+ A szállító című filmmel (4,2%) győzte le Majka gameshow-ját, de még kisebb más tévéadók is időszakosan előzni tudták a TV2-t.

Annyira rosszul teljesítenek a TV2 műsorai, hogy megint variáltak

Nemrég lépett érvénybe a TV2 új műsorrendje, de ismét műsorváltozást jelentettek be. Ennek oka, hogy sem az Ördög Nóra és Stohl András vezette Újratervezés, sem pedig a Majka által kitalált Nyomd a gombot, tesó! című gameshow nem hozza az elvárható nézettséget, ráadásul az új saját napi sorozat, a Mintaapák sem remekelt eddig.

A siralmas nézettségi adatok miatt már mától azonnali műsorváltozás lesz a TV2-n. Az előadó vetélkedőjét késő estére száműzi a csatorna, a műsor eddigi időpontjára pedig Ördög Nóra egy korábbi műsorát helyezik.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3