Majka a családjával a reptéren ragadt, miután a RyanAir rossz jegyet adott nekik.

Majka és családja Bercelonába utazott, hogy megnézzék az FC-Barcelona-Real Madrid meccset, a hazút azonban sokkal kalandosabbra sikerült, mint ahogy arra számítottak, írja168.

Elképesztő amit a Ryanair művel az utasokkal...Foglaltunk egy jegyet Barcelonába, és a visszaútra rossz indulási időpontot adtak meg. Reggel 8:40 szerepel a jegyen ,de valójában este 8:40kor indul a gép..

– mesélte a zenész közösségi oldalán, hozzátéve, hogy a reptéren közölték velük, hogy 12 óra múlva indul csak a járatuk. “A Ryanair helyi irodájában pedig elkezdtek hazudozni, hogy megváltozott az indulási időpont, és hogy küldtek e-mailt. Mondtam nekik hogy ez kamu, nem kaptunk semmilyen e-mailt, sőt a telefonszámom is megkellett adni a foglaláskor, tehát arra is küldeni kellett volna értesítést, ha változik az időpont. Meg amúgy is teljesen életszerűtlen, hogy véletlenül pont 12 órát késik egy gép.”

Egyszerűen csak rossz jegyet adtak, és így próbálják megmagyarázni a hibájukat. Mutattam nekik az általuk kiadott jegyet, amin reggel 8:40 van, és kérdeztem, hogy a transzfert, vagy esetleg a szállodát itt a reptéren nem akarják-e kifizetni, de ezt határozottan elutasították.

“Kérdeztem most mit csináljak 12órán keresztül a reptéren két gyerekkel? Erre azt mondták üljünk le, várjuk meg az indulást. Elég erélyes voltam, elküldtem őket a francba, de így sem tudok mit csinálni.”

Teljesen kiszolgáltatott helyzetben van az ember, és ha nagyon balhézik csak magával baszki ki. Megfogadtam, hogy soha többet nem repülök ezzel a légitársaságnak csúfolt céggel. De legalább a Barca nyert…

– panaszolta a rapper.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet