Miután Puzsér Róbert odamondta véleményét a két, tévés nagyágyúnak, Puskás Petinek és Majkának, a Forbes magazin nemrég címlapjára tette utóbbit.

Rengeteg támogatást kapott

Mint arról beszámoltunk, minden úgy kezdődött, hogy Puzsér Róbert egy kemény kritikával illette Puskás Petit és úgy írta őt le, mint egy ”gátlástalanul nyomuló kölyök az évtizedek óta híguló kulturális térben”. Ebbe állt bele Majka és megvédte barátját, rámutatva arra, hogy korábban Puzsér Róbertet is csak a Csillag Születik műsora miatt ismerte meg az egész ország. Hozzátette, hogy nem mellesleg lenne mit tanulnia Puskástól.

A vitát egyébként Puzsér zárta, aki reagált Puskás cikkére, viszont Majkához szólt, nem ismerve el Puskás szavait, mert “nincs személyisége, és bár volna – neked (Majka) van, de bár ne volna”.

Majkának mindenesetre jól indult az újéve, rengeteg támogatást kapott több oldalról, rendezte a viszonyát Curtisszel és már közös turnéra is indultak. 

Forbes top 100-as listán

Mindezek után pedig most csak egy fotóval jelentkezett az Instagram-oldalán – egy címlapfotóval a Forbes magazintól, ami legújabb számában a „100 self made magyarral” foglalkozik, vagyis olyan emberekkel, akik a vagyonukat és sikerüket csak és kizárólag maguknak köszönhetik – írta a Blikk.

Amikor a siker alapja a valódi teljesítmény.

A címlapfotón olyan nagy nevek mellé került fel Majka, mint D. Tóth Kriszta, Alföldi Róbert, Váradi József és Halácsy Péter. A mottó pedig újabb szúrás Puzsér Róbertnek, hiszen már egy nagymúltú magazin is elismerte a rappert.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet