Majoros Hajnalka közösségi oldalán osztotta meg, hogy mellimplantátumai miatt meg kellett műteni.

Majka felesége, Majoros Hajnalka közösségi oldalán fejtette ki, hogy barátnője tanácsára elment egy szűrővizsgálatra, és kiderült, hogy a mellimplantátumai súlyos komplikációkat okoztak, írja168.

Soha nem titkoltam, nem tagadtam, de nem is szégyelltem, hogy azon nők közé tartozok, akik mellimplantátummal rendelkeznek. Ez azért fontos információ, mert a vizsgálat során kiderült, hogy az implantátum deformálódott, kiszakadt és a benne lévő anyag már a nyirokcsomókba is átkerült.

Elárulta, megműtötték, ami jól sikerült, már gyógyul. Elmondása szerint azért osztja ezt meg közönségével, hogy hangsúlyozza a szűrővizsgálatok fontosságát. 

Ha a barátnőm nem küld el, nem megyek és nem derül ki, hogy probléma van. És ez a probléma eltörpül amellett, amivel ő küzd. Elkísértem az érintettek számára csak »Kékgolyó«-nak hívott intézménybe, megdöbbentően sok ember fordul itt meg nap, mint nap, köztük rengeteg a fiatal.

“Nyilván nem az ördögöt akarom a falra festeni, de az biztos, hogy egy életünk van, ami nagyon törékeny. Légy Te is okos, ahogy szerencsére én is voltam, NE halogasd a szűrővizsgálatot!” – írta a posztjában.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet