Malac a pácban: Misztikus Marcus halálát követelik, miután Anglia kiesett

Misztikus Marcus halálos fenyegetéseket kap, miután rosszul jósolta meg a foci VB egyik, igaz fontos meccsének kimenetelét.

Misztikus Marcus azt jósolta kedden, hogy Anglia megveri Horvátországot. Mint tudjuk, nem így lett. Vétése miatt Marcus egykori rajongói most a fejét követelik, azaz inkább a csülkét. Szalonnaként akarják viszontlátni szegényt.

30 év után Anglia most jutott a legmesszebb nemzetközi megmérettetései során. Az egész ország lélegzetvisszafojtva várta, hátha másodjára is győzelemmel tér haza a csapat, ahogyan az történt 1966-ban, amikor is megverték az NSZK-t.

Ehhez képest Horvátország, akit a kevésbé esélyesnek tartottak, a hosszabbításban legyőzte Angliát. Az angol szurkolók pedig nagyon zabosak. És tudjuk, milyenek, ha utat engednek kitörő érzelmeiknek. Ebben a cikkünkben számoltunk be arról, hogy örömükben szétkaptak egy IKEA-t. 

Most, hogy elszállt az agyuk a VB-vereség miatt, kő kövön nem maradhat. És ember, akarom mondani, malac legyen a talpán, aki megmenekül fékevesztett haragjuktól.

Az angol szurkolók vérszomjas dühüket Marcuson akarják levezetni. Misztikus Marcus egy 8 éves törpemalac, aki idáig sikeresen jósolta meg egy csomó, a világot foglalkoztató ügy és esemény kimenetelét. Ilyen volt a Brexit és a 2016-os amerikai elnökválasztás.

Kedd reggel az Egyesült Királyság This Morning műsorában téma volt Marcus, aki Anglia győzelmét jósolta meg Horvátország felett.

x1080 gbg
Misztikus Marcus a This Morning stúdiójábanm munka közben (korábbi felvétel) / Fotó: Daliymotion

Misztikus Marcus munkamódszere, hogy lassan botorkál a körbe kirakott és a nemzetek zászlajaival átszúrt almák között. A kedd reggeli adásban nyílegyenesen az Anglia zászlóját viselő alma felé vette az irányt, és mindenki biztos volt az angol csapat győzelmében. 

Reméljük, a fiaskó ellenére Marcus nem jut arra a sorsra, mint kollégája Rabio, a polip, akit a japánok még a Lengyelország elleni csoportmeccsük előtt megöltek és megettek.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból