Nézem Film Máltán forgatják Jurassic World folytatását, de a koronavírus közbeszólt

Máltán forgatják Jurassic World folytatását, de a koronavírus közbeszólt

Promóció

Máltán forgatják a Jurassic World folytatását, azonban a stáb tagjai közül többen megfertőződtek a koronavírussal.

Már februárban is leálltak a munkálatok

Promóció
- Advertisement -

A koronavírus-járvány több hollywoodi produkció forgatási ütemtervét írta át. A Mission: Impossible 7-t már újrakezdték, de el kellett halasztani többek között a Red Notice és a Jóbarátok különkiadásának felvételeit is.

A Universal stúdió úgy döntött, átütemezi az eredeti film szereplőit is felvonultató Jurassic World: Világuralom munkálatait Máltán, miután a szigetországban újra fellángolt a koronavírus-járvány, írja a Variety. A first unit stáb helyett a second unit folytatja a munkálatokat. A 200 millió dolláros büdzséből készülő produkciónak már februárban is le kellett állítania a Londonhoz közeli Pinewood Stúdióban zajló munkálatokat a járvány terjedése miatt. A munkálatok július 6-án kezdődhettek újra.

/ Fotó: Universal Studio

A Malta Today értesülései szerint a forgatócsoport négy tagjánál mutatták ki a koronavírust, a velük kapcsolatban lévő embereket karantén alá vonták.

A Jurassic World: Világuralom second unit stábja továbbra is Máltán marad és folytatja a forgatási munkálatokat augusztus végétől szeptemberig. A munkát fokozott elővigyázatossággal végzik, ahogyan ez eddig is jellemezte a produkciót, a first unit nem forgat tovább Máltán, hogy minimálisra csökkentsék az ottani jelenlétüket. Szeretnénk köszönetet mondani máltai kormánynak és a filmintézetnek a támogatásért, és nagyon várjuk a sikeres forgatás folytatását ebben a csodálatos országban

– fejtette ki az Universal szóvivője.

Szigorítások léptek életbe Máltán

Máltán 1470 koronavírus-fertőzésről és kilenc halálesetről számoltak be. Ebből jelenleg 677 aktív esetet regisztráltak és 47 új fertőzöttet találtak az elmúlt napokban. Augusztus 19-től bezárták a bárokat, a szórakozóhelyeket, az edzőtermeket és koncerttermeket is. Az éttermek és az üzletek egyelőre nyitva maradhatnak, a társas összejövetelek létszámát pedig 15 főben határozták meg.

Mire számíthatnak a mozik és a filmipar a koronavírust követően?

A koronavírus-járvány a kulturális élet történéseit is lefagyasztotta a pandémia idejére, ám úgy tűnik a nyári hőhullámokkal egyre több korlátozás olvad fel. Hamarosan a színpadokon láthatjuk majd Hamletet, ráadásul nem is akárkinek az alakításában. Rudolf Péter a Vígszínház újdonsült igazgatójaként pedig új darabokkal készül. A koronavírus azonban nem tűnik el az életünkből.

A Jurassic World: Világuralom bemutatását jövő év júniusára tervezik, ha a járvány is úgy akarja.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3