Manuel közösségi oldalán reagált a balatonlellei koncertjén készült videóra, amin káromkodva teremti le a közönsége egyik tagját a fellépés közben.

A Redditen kezdett el terjedni egy felvétel Manuelről, amire korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban reagált az esetre, írja24.hu.

Kikerült egy videó a Redditre, amiben elküldöm a kurva anyjába az egyik ott lévő úriembert, aki az utolsó számnál, az egyik legjobb pillanatban elkezdett mutogatni és beszólogatni.

“Egyébként ez egy jó pillanat lett volna a koncert végén, mindenki élvezte a bulit, én is nagyon szerettem, és ez a csávó elrontotta. Igen, visszaszóltam neki a saját stílusomban, és most ez megy mindenhol. Hát, ez van, gyerekek! Nem tudom, hogy kellett volna kezelni egy ilyen helyzetet, de szerintem az a paraszt, aki odajött és elbaszta a bulit meg a hangulatot” – magyarázta, hozzátéve, hogy most forgatták a The Voice előválogatóját, és ez is hozzájárulhatott a reakciójához.

Három forgatási nap volt. Ezek valahogy pont hétvégére estek, és nekem volt két koncertem, ami azt jelenti, hogy reggel 8.30-ra bementem az RTL-be, hazaértem a forgatás után, elmentem fellépni, hazaértem hajnali 4-re, és megint mentem be az RTL-be.

“48 óra alatt 42-t ébren voltam, úgyhogy nem csoda, hogy nem finomkodtam el a dolgot. Nem is bánom, meg is érdemelte. Kifelé a biztonsági őrök rendre utasították a srácot, és nem történt semmi ezen az egy videón kívül” – tette hozzá.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet