Az X-Faktor 2019-es szériája a végéhez közeledik, és a 4. élő adás végén eldőlt, Vanek Andor, Ruszó Tibor és Zdroba Patrik közül kerül ki a győztes, Manuel kiesett.

Az X-Faktor 2019-es szériájának 4. élő adásában is szabályokat változtattak, erről részletesen ebben a cikkben írtunk.

Miklósa Erika és Zdroba Patrik új szintet képviselt az X-Faktor 4. élő adásában

Keresztes Ildikó és Vanek Andor után Miklósa Erika világhírű operaénekes és Zdroba Patrik duettezett az X-Faktor 2019-es idényének 4. élő adásában. Mint korábban beszámoltunk róla, nem csak szabályt változtattak a 4. élő adásban, hanem értesüléseinkre hivatkozva hírt adunk, kikkel duetteznek a versenyzők. Az X-Faktor 2019-es idénye lassan a végéhez közeledik.

Emellett az is kiderült, hogy duetteztek a december 7-ei show-ban. Manuel Kállay-Saunders Andrással, Zdroba Patrik Miklósa Erikával, Ruszó Tibor Kökény Attilával, Vanek Andor pedig Keresztes Ildikóval duettezett.

Vanek Andor és Keresztes Ildikó duettjét állva tapsolta meg az X-Faktor közönsége

Az X-Faktor 4. élő adásában duetteket hallgathatnak a tévénézők és a jelenlévők. Vanek Andor és Keresztes Ildikó produkciója annyira ámulatba ejtő volt, hogy állva tapsoltak. x faktor 2019 duettek x faktor 2019 4 élő adás, x faktor 2019 kiesők, vanek andor x faktor

Állva tapsolt az X-Faktor közönsége a produkciók láttán. Ám Manuel előadása után nem volt meglepő, hogy ő esik ki. Noha beleadta lelkét, de elmaradt Ruszó Tibor, Vanek Andor, Zdroba Patrik mellett.

Zdroba és Vanek is óriásit alakított duettben és egyéniben is, de Ruszó Tibinek is jót tett, hogy Kökényesi Attila oldalán léphetett színpadra, még akkor is, ha Gáspár Lacitól kemény kritikát kapott a dal kezdéséért.

Végül ő és Patrik várhatták a biztos továbbjutást jelentő székeken a végső szavazást, Andor pedig az utolsó másodpercekig izgulhatott.

Már csak a döntő van hátra, ami az elődöntő teljesítményeit látva elég izgalmasnak ígérkezik.

Ruszó Tibor és Kökény Attila produkciója:

Vanek Andor és Keresztes Ildikó produkciója:

Manuel és Kállay-Saunders András produkciója:

Zrdoba Patrik és Miklósa Erika produkciója:

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk