Egy nő izomból lelökte a színpadról az atyát mise közben – Videó

Vasárnap Brazíliában, Cachoeira Paulista településen egy asszony áttörte a biztonsági kordont mise alatt, és a színpadra rohant, ahol a közkedvelt brazil atya, Marcello Rossi beszélt a több ezres ünneplő tömeghez a Canção Nova nevű katolikus gyülekezetben.

A nő aztán váratlanul izomból, két kézzel lökte meg a papot, de olyan erővel, hogy Rossi lezuhant a színpadról. Aztán a nő utána ugrott, mint egy keményebb koncerten.

brazil atya mise lelökése
Azt hitte, koncerten van?

Mint később kiderült a helyi sajtó cikkeiből, a 32 éves nőnek, aki Rio de Janeiróból érkezett az eseményre, mentális problémái vannak. A helyszínen a rendőrség azonnal elfogta. A papnak nem lett komolyabb baja, néhány perccel később már a színpadon volt, és folytatta.

Botrány a Múzeumok Éjszakáján: kidobták a híveket a templomi koncertről

A már hagyománnyá vált Múzeumok Éjszakája 2019-ben is folytatódott június 22-én. Ahogy a korábbi években, úgy idén is betekinthettünk a börtönök világába. Mint beszámoltunk róla, a büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) is csatlakozott a programsorozathoz. Az viszont nem a tradíció része, hogy a székesfehérvári templomi koncertről egyszerűen kidobta a közönséget a pópa, írja az .

Az eset után azt nyilatkozta, nem fog feljelentést tenni a nő ellen. A videó ezen a linken nézheted meg.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból