Nézem Film Marcia Gay Harden: Tudatosabb és jobb emberré váltam a...

Marcia Gay Harden: Tudatosabb és jobb emberré váltam a gyermekeimnek köszönhetően

Promóció

Marcia Gay Harden új sorozatáról, a Barkskins forgatásáról és gyermekeiről beszélt.

Gondoskodott a stáb élelmezéséről is

Promóció
- Advertisement -

Mostanában számos új sorozat indulásáról számolhattunk be: sokszor valamelyik híres színész csinált kedvet hozzá egy interjú keretében, mint például Jim Parsons a Hollywoodhoz vagy John Malkovich az Űrhadosztályhoz. Ezúttal Marcia Gay Harden adott interjút a Variety-nek a National Geographic-on május 25-én debütáló új kosztümös sorozat, a Barkskins apropóján.

Marcia Gay Harden / Fotó: ABC

A színésznő elmondta, hogy a helyszín kialakítása teljesen korhűre sikerült, mintha tényleg a 17. századi vadonban forgatták volna a drámát. Isabelle Guay díszlettervező a semmiből építette fel a helyszíneket. A sorozatban Harden egy Mathilde nevű fogadósnőt játszik, aki férje után földet örökölt.

Már tudjuk, melyik sorozatot fogod nézni ősszel: jön a The Morning

Jennifer Aniston a Jóbarátok óta szinte biztosíték mindenre. Igen, azokra a filmekre is, amelyekben bugyuta komikát játszik. Reese Witherspoont pedig a Doktor Szöszi és a Hatalmas kis hazugságok után – az Oscar-díjról nem is beszélve ( A nyughatatlan, 2005 – a szerk.) -, joggal nevezhetjük A-listás sztárnak.

„A falu Quebec közepén pontosan úgy néz ki, mint egy 17. század végi kis település. Guay négy különböző, tökéletesen korhű díszletet építtetett, amelyekben minden működik. Semmit nem szükséges a képzeletre bízni, mert a kandallót be lehet gyújtani, a kertekben teremnek a zöldségek, a kosztümöket összesaraztuk. Ilyen körülmények között egyáltalán nem volt nehéz eljátszani a szereplőket és a helyükbe képzelni magunkat” – mondta a színésznő.

A sorozat a Pulitzer-díjas Annie Proulx azonos című regénye alapján készült, Új-Franciaországban játszódik. Mathilde azonban egy új szereplő, aki a könyvben nem szerepelt.

Nat Geo’s BARKSKINS | Limited Series Trailer

National Geographic’s new limited series, BARKSKINS premieres this Memorial Day, May 25 at 9/8c. ➡ Subscribe: http://bit.ly/NatGeoSubscribe About National Ge…

A forgatás alatt az Oscar- és Tony-díjas színésznő látta el a stábot finomságokkal. A karantén alatt otthonában is tovább tökéletesítette gasztronómiai ismereteit: a Harry Potter-szakácskönyv receptjei alapján sütött kenyeret.

A stáb valahogy megneszelte, hogy szeretek főzni. A forgatások végén kiküldtek a kertbe, szedtem hagymát, póréhagymát, cukkinit, ami éppen termett, ők meg szereztek tojást. Hazafuvaroztam az alapanyagokat, és másnapra összeütöttem nekik egy quiche-t

– mesélte Harden.

Sokat tanul három gyermekétől

Decemberben fejezte be a Moxie című ifjúsági film forgatását. Nem győzte dicsérni, a rendezőt, Amy Poehlert.

A felnőttek hazug élete regényből Netflix-sorozat készül

A streamingszolgáltató a Fandango olasz produkciós céggel társult a regény adaptálására. Az Olaszországban tavaly novemberben megjelent könyv megfilmesítésének jogát a Netflix szerezte meg. A kötetet azóta számos nyelvre lefordították, de a koronavírus-járvány miatt ezek kiadása szeptemberre tolódott el. A Park Könyvkiadó gondozásában megjelenő magyar fordítás is akkor várható.

„Nem bizonytalankodik. Meghallgatja az embereket, elgondolkodik rajta, elemzi, aztán szól, hogy érti. Hagyja érvényesülni az elképzeléseinket” – emlékszik vissza Harden a komikával való közös munkára.

Mesélt a gyermekeiről is, főleg a 16 esztendős kamaszfiáról, Hudson Scheelről.

Fantasztikusan bátor. Hetedikes korában árulta el, hogy meleg, mert nem akart tovább hazugságban élni. Sokkal fantasztikusabb annál, mint amit gondoltam vagy beleláttam volna, vagy amit mások belelátnak

– árulja el az anyai hang. Hudsonnak van egy lány ikertestvére, Julitta és egy nővére, a 21 éves Eulala. Mindhárom gyermekétől rengeteget tanul szexualitásról és a társadalmi nem megnyilvánulásáról. A színésznő szerint tudatosabb és jobb emberré vált gyermekeinek köszönhetően.

A Barkskins és a Moxie után a The Morning Show második évadjában is találkozhatunk Hardennel.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3