Marcia Gay Harden új sorozatáról, a Barkskins forgatásáról és gyermekeiről beszélt.

Gondoskodott a stáb élelmezéséről is

Mostanában számos új sorozat indulásáról számolhattunk be: sokszor valamelyik híres színész csinált kedvet hozzá egy interjú keretében, mint például Jim Parsons a Hollywoodhoz vagy John Malkovich az Űrhadosztályhoz. Ezúttal Marcia Gay Harden adott interjút a Variety-nek a National Geographic-on május 25-én debütáló új kosztümös sorozat, a Barkskins apropóján.

Marcia Gay Harden Barkskins Sorozat
Marcia Gay Harden / Fotó: Abc

A színésznő elmondta, hogy a helyszín kialakítása teljesen korhűre sikerült, mintha tényleg a 17. századi vadonban forgatták volna a drámát. Isabelle Guay díszlettervező a semmiből építette fel a helyszíneket. A sorozatban Harden egy Mathilde nevű fogadósnőt játszik, aki férje után földet örökölt.

Már tudjuk, melyik sorozatot fogod nézni ősszel: jön a The Morning

Jennifer Aniston a Jóbarátok óta szinte biztosíték mindenre. Igen, azokra a filmekre is, amelyekben bugyuta komikát játszik. Reese Witherspoont pedig a Doktor Szöszi és a Hatalmas kis hazugságok után – az Oscar-díjról nem is beszélve ( A nyughatatlan, 2005 – a szerk.) -, joggal nevezhetjük A-listás sztárnak.

„A falu Quebec közepén pontosan úgy néz ki, mint egy 17. század végi kis település. Guay négy különböző, tökéletesen korhű díszletet építtetett, amelyekben minden működik. Semmit nem szükséges a képzeletre bízni, mert a kandallót be lehet gyújtani, a kertekben teremnek a zöldségek, a kosztümöket összesaraztuk. Ilyen körülmények között egyáltalán nem volt nehéz eljátszani a szereplőket és a helyükbe képzelni magunkat” – mondta a színésznő.

A sorozat a Pulitzer-díjas Annie Proulx azonos című regénye alapján készült, Új-Franciaországban játszódik. Mathilde azonban egy új szereplő, aki a könyvben nem szerepelt.

Nat Geo’s BARKSKINS | Limited Series Trailer

National Geographic’s new limited series, BARKSKINS premieres this Memorial Day, May 25 at 9/8c. ➡ Subscribe: http://bit.ly/NatGeoSubscribe About National Ge…

A forgatás alatt az Oscar- és Tony-díjas színésznő látta el a stábot finomságokkal. A karantén alatt otthonában is tovább tökéletesítette gasztronómiai ismereteit: a Harry Potter-szakácskönyv receptjei alapján sütött kenyeret.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A stáb valahogy megneszelte, hogy szeretek főzni. A forgatások végén kiküldtek a kertbe, szedtem hagymát, póréhagymát, cukkinit, ami éppen termett, ők meg szereztek tojást. Hazafuvaroztam az alapanyagokat, és másnapra összeütöttem nekik egy quiche-t[/perfectpullquote]

– mesélte Harden.

Sokat tanul három gyermekétől

Decemberben fejezte be a Moxie című ifjúsági film forgatását. Nem győzte dicsérni, a rendezőt, Amy Poehlert.

A felnőttek hazug élete regényből Netflix-sorozat készül

A streamingszolgáltató a Fandango olasz produkciós céggel társult a regény adaptálására. Az Olaszországban tavaly novemberben megjelent könyv megfilmesítésének jogát a Netflix szerezte meg. A kötetet azóta számos nyelvre lefordították, de a koronavírus-járvány miatt ezek kiadása szeptemberre tolódott el. A Park Könyvkiadó gondozásában megjelenő magyar fordítás is akkor várható.

„Nem bizonytalankodik. Meghallgatja az embereket, elgondolkodik rajta, elemzi, aztán szól, hogy érti. Hagyja érvényesülni az elképzeléseinket” – emlékszik vissza Harden a komikával való közös munkára.

Mesélt a gyermekeiről is, főleg a 16 esztendős kamaszfiáról, Hudson Scheelről.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Fantasztikusan bátor. Hetedikes korában árulta el, hogy meleg, mert nem akart tovább hazugságban élni. Sokkal fantasztikusabb annál, mint amit gondoltam vagy beleláttam volna, vagy amit mások belelátnak[/perfectpullquote]

– árulja el az anyai hang. Hudsonnak van egy lány ikertestvére, Julitta és egy nővére, a 21 éves Eulala. Mindhárom gyermekétől rengeteget tanul szexualitásról és a társadalmi nem megnyilvánulásáról. A színésznő szerint tudatosabb és jobb emberré vált gyermekeinek köszönhetően.

A Barkskins és a Moxie után a The Morning Show második évadjában is találkozhatunk Hardennel.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet