A Hulu-sorozat sikerének köszönhetően kiemelkedő figyelmet kapott Atwood 1985-ös regénye, A szolgálólány meséje. Az írónő bejelentette, hogy Gilead története a lapokon is folytatódik, írja a Vice.

A disztópikus regény folytatását 2019 szeptemberében láthatjuk a könyvespolcokon. Az új könyv a The Testaments címet viseli, és egy teljesen új történetet fog elmesélni. Így megnyugodhat mindenki, aki attól tartott, hogy a sorozat második évadából ismert eseményeket kell újból átélnünk.

Durva fiaskó: Nem sikerült eladni a bort a szolgálólány meséjével

A borokat eredetileg úgy tervezték meg, hogy a sorozat fő női karakterei jelenjenek meg a palackokon: Offred Pinot Noir, Ofglen Cabernet Sauvignon, míg Serena Joy Bordeaux Blanc címkéjén kapott helyet. Nem meglepő módon a nők nem fogadták kitörő lelkesedéssel, hogy a cég olyan termékekből szerezzen profitot, amelyeket egy elnyomáson és nők szexuális kizsákmányolásán alapuló totalitárius rendszer ihletett.

Az új regény 15 évvel az előző regény befejezése után játszódik. Három női karakter narrálja majd az eseményeket. Azt egyelőre nem tudni, hogy ezek teljesen új vagy már ismert karakterek lesznek-e.

A szolgálólány meséje ihlette szexi jelmezt el kellet távolítani a weblapról

A szolgálólány meséje, úgy tűnik, nem csak a borkereskedőket ihlette meg. A nők szexuális kizsákmányolásáról és elnyomásáról szóló filmes utalásra épülő bormarketing megbukott. Most ugyanebbe a pofonba futott bele a Yandy webshop. A jelmez egy rövid piros ruhából, piros köpenyből és egy fehér főkötőből áll, hasonlóan ahhoz, amit Elisabeth Moss-nak és a többi szolgálólánynak kell viselnie, hogy öltözetük kifejezze alacsony társadalmai státuszukat.

A szerző állítása szerint az új regényt a mai világ és azok a kérdések inspirálták, amiket olvasói tettek fel Gileaddal kapcsolatban.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk