Marge: „Olyan fájdalmaim vannak, amik azonosítatlanok voltak eddig”

Marge nemrég Facebook-oldalán jelentette be, hogy elkapta a koronavírust. Az énekesnő állítása szerint, eddig sosem tapasztalt fájdalmakkal küzd, de nem ez a legrosszabb.

A tőle megszokott őszinteséggel írt erről

A zenészvilágból is sok ember elkapta a koronavírust. Valaki kevésbé, de van, aki pokoli fájdalmakkal és nehézségekkel küzd a betegség ideje alatt.

Marge Enekes Koronavirus
/ Fotó: Marge hivatalos Facebook-oldala

Marge közösségi-oldalán, a tőle megszokott őszinteséggel mesél érzéseiről, mitöbb, felmerült az is, hogy „koronanaplót” fog vezetni, hogy mégtöbb emberrel megoszthassa tapasztalatait.

Minden aspektusa nagyon megterhelő a covidnak. Olyan fájdalmak, amik azonosítatlanok voltak eddig. Ismeretlenül hat minden érzékszervre. A láz is delerium szerű. A legnehezebb mégis a szégyenérzet, a félelem, a bűntudat, a pánik

– posztolta oldalára.

Két gyermek anyja

Sajnos a negatív teszteket és a tünetmentességet, tünetek és pozitív tesztek követték. Minden aspektusa nagyon.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Az énekesnő két gyermek anyukája, akiket valószínűleg kellően óv a fertőzés veszélyétől. Polgári nevén Batta Zsuzsanna egyébként nemrég éppen arról beszélt, hogy ezentúl nem fog fotókat posztolni gyerekeiről, amit azóta is betart.

A gyermekvédelem hiánya miatt úgy döntöttem, hogy »kicsekkolunk« mint család. A gyerekek arcát mostantól csakis mi láthatjuk. Borzalmas, ami történik. Sok fiatal követőm van, egyelőre keresem a szavakat, hogyan is fejezzem ki úgy magam, hogy mindenki világát óvjam. Azonban semmiképpen nem szeretnék csendben elmenni a történtek mellett. Ne reklámozz gyerekkel! Nincs az a pénz… a magyar büntetőjognak ugyanis 24 forintot ér, a megszámlálhatatlan, a megfizethetetlen

írta korábban Instagram oldalán.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból