Igazán testhezálló projektet talált ki magának a közismerten karácsonyfanatikus Mariah Carey.

Sztárok sora vesz részt a produkcióban

A legnagyobb karácsonyrajongó sztár, Mariah Carey a közelgő ünnepek alkalmából nagy dobásra készül. A Mariah Carey’s Magical Christmas Special elnevezésű ünnepi projektje december 4-én debütál az Apple TV+-on, az Apple Music-on és a többi streaming csatornán, írja a CNN

Mariah Carey Karacsony Musor
Mariah Carey's Magical Christmas Special / Fotó: Apple Tv+

Az egyik legidegesítőbb karácsonyi dalnak számító All I Want For Christmas Is You előadója olyan szupersztárokat nyert meg a kezdeményezéséhez, mint Ariana Grande, Jennifer Hudson, Tiffany Haddish, Billy Eichner, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland, Mykal-Michelle Harris és még sokan mások.

Kapcsolódó cikk

A produkció hanganyaga lemezen is megjelenik, amelyen a Sleigh Ride című klasszikus karácsonyi dal feldolgozása is hallható lesz. Az Oh Santa! című számhoz készült videóklipben Carey Ariana Grandéval és Jennifer Hudsonnal együtt szerepel. Az énekesnő ikergyermekeit, Moroccant és Monroe-t is láthatjuk a különleges show-ban. 

Testhezálló főszerep

A produkció ismertetője szerint az öt oktávot kiénekelni képes Carey karácsonyrajongó önmagát alakítja majd. 

A Mikulás legjobb barátjaként nem kevesebb feladat hárul rá, minthogy megmentse a válságba került karácsonyt, „hogy az egész világ boldog legyen”. A különleges musical-szerű show fantasztikus táncos produkciókat és látványos animációt ígér, amelynek a középpontjában természetesen a „karácsonykirálynő” áll. 

Mariah Carey's Magical Christmas Special Teaser Trailer

Apple TV+ and Mariah Carey have announced that the holidays will officially arrive with an epic production titled "Mariah Carey's Magical Christmas Special,"...

Carey, aki New York állam leggazdagabb előadója, a főszerep mellett bevállalta a produkció executive produceri teendőit is. A programot a BAFTA-díjnyertes Hamish Hamilton és az Oscar-jelölt Roman Coppola rendezi. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet