Mariah Carey nem hétköznapi megoldással próbálja meg rávenni a gyerekeit a rendszeres és alapos kézmosásra. 

Védekezés a vírus ellen

A világ országait félelemben tartó koronavírus ellen mindenki máshogyan igyekszik védekezni. A tudatos döntésektől egészen a bizarr elképzelésekig mindent láthattunk már. A járványnak azonban egyre több áldozata van, így mindenképp érdemes betartanunk az orvosi tanácsokat és egyéb rendelkezéseket. 

Mariah Carey Washing Hands Femina
Mariah Carey / Fotó: Femina

Mariah Carey nemrégiben a TikTokra posztolt egy videót, ahol éppen a gyerekeivel mos kezet. A húsz másodpercig tartó, olykor hosszadalmasnak tűnő procedúrát pedig egy nem hétköznapi trükkel próbálta meg színesebbé tenni a fiatalok számára. Mariah Carey O.D.B.-vel készült közös slágerének, a Fantasy egyik részére nevetve tisztálkodnak. 

Mariah Carey – Fantasy (Remix – Official Music Video) ft. O.D.B.

Watch the official music video for “Fantasy” (Remix) by Mariah Carey feat O.D.B. Listen to Mariah Carey: https://mariahcarey.lnk.to/listenYD Subscribe to the…

A világhírű sláger és az immáron praktikus vírusmegelőző technikává avanzsált dal eredetileg 1995-ben debütált. O.D.B. 2004-ben azonban váratlanul elhunyt drogtúladagolás miatt. 

A videónak hatalmas sikere lett, a felvételt az énekesnő később a Twitter-oldalára is kiposztolta. 

Még több humoros tartalom a neten

Mi több, egy másik humoros felvétel is megjelent az énekesről a Saint Hoax Twitter oldalán. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Ez nem egy önportré lesz, csak lerajzolom, hogyan érzem magam    [/perfectpullquote]

– mondja Carey, amint épp megfordít egy vázlatfüzetet, amibe nagy betűkkel ez van írva: “Wash your [email protected] hands”.

Nem Mariah Carey az egyetlen azonban, aki ha játékos módon is, de óvatos lépésekre, megfontolásra és precíz megelőzésre buzdítja az internet népét. Szintén a tátogós videóknak helyet adó Tik-Tokon jelent meg Gloria Gaynor felvétele, amint az I Will Survive-ra mossa kezeit.

A szépségbloggerek között is hódít a koronavírus –

Soha nem álltunk még szemben világjárvánnyal az internet kora előtt. Amikor 1918-ban a spanyolnátha szedte az áldozatait világszerte, senki sem tudta, mi az a mém. 2003-ban, a SARS járvány kitörésekor a digitális világ még gyerekcipőben járt. Még csak pár percre ment fel az ember a netre, hogy MSN-en ráírjon az unokatesójára vagy hogy a Geocities oldalán játsszon.

A kínai építész, Penda China szerint azonban hatásosabb módszer, ha a kézmosás mellett egy Batman-szerkóval is védekezünk a vírus ellen. Az általa készített szerkezet hőt termel, ami nemcsak megakadályozza a fertőzést, de el is pusztítja a vírust a viselője körül. Mi több, egy automata ajtó is azonnal kinyílik, amint érintkezni szeretnénk a külvilággal. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk