Nézem Film Marilyn Manson szerepet kapott a Stephen King-féle Végítélet-adaptációban

Marilyn Manson szerepet kapott a Stephen King-féle Végítélet-adaptációban

Promóció

Marilyn Manson is feltűnik majd a 2020-ban megjelenő, Stephen King Végítéletéből készülő sorozatadaptációban, írja a Dazeddigital.

Promóció
- Advertisement -

A zenész megerősítette, hogy csatlakozik a CBS által készített minisorozat szereplőgárdájához. Bár azt nem osztotta meg, melyik karaktert fogja megtestesíteni, azt elárulta, Shooter Jennings-szel készítettek a The Doors The Endjéhez egy feldolgozást a sorozathoz.

A tíz epizódból álló minisorozat 2020-ban kerül a képernyőkre, az írás és rendezés feladatát Josh Boone kapta, a szereplők között pedig Marilyn Manson is megjelenik majd. / Fotó: Phoenix New Times

Stephen King Végítélete 1978-ban jelent meg. A posztapokaliptikus regényben egy járvány törli el az emberiség 99%-át. A történet a horrort és természetfelettit keresztezve követi kisebb túlélő csoportok küzdelmét.

A regényből 1994-ben készítettek már egy sorozatadaptációt, de az alkotást rengeteg kritika érte az alacsonyköltségvetés és a rendezés miatt. King elmondása szerint nagyon izgatott az új adaptáció miatt, ugyanis az eredeti minisorozat sikerét akadályozó tényezőket sikerült elkerülni. Nem csak a büdzsé lett magasabb, de a gyártók most szabadabbak a nyelvhasználat és az erőszak terén, mint korábban voltak.

Stephen King a Ragyogás folyatásával kapcsolatban rántotta le a leplet

A Hill-ház kísértetei és a Gerald’s Game rendezője Mike Flanagan adaptálja Stephen King Álom doktor című könyvét, amely a Ragyogás folytatása. A film hátborzongató előzetese már meg is jelent a múlt héten.


A tíz epizódból álló minisorozat 2020-ban kerül a képernyőkre, az írás és rendezés feladatát pedig a Csillagainkban a hiba alkotója, Josh Boone kapta. Marilyn Manson mellett szerepet kapott még James Marsden, Amber Heard és Odessa Young is.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3