Marilyn Manson szerepet kapott a Stephen King-féle Végítélet-adaptációban

Marilyn Manson is feltűnik majd a 2020-ban megjelenő, Stephen King Végítéletéből készülő sorozatadaptációban, írja a Dazeddigital.

A zenész megerősítette, hogy csatlakozik a CBS által készített minisorozat szereplőgárdájához. Bár azt nem osztotta meg, melyik karaktert fogja megtestesíteni, azt elárulta, Shooter Jennings-szel készítettek a The Doors The Endjéhez egy feldolgozást a sorozathoz.

stephen king stephen king végítélet végítélet végítélet adaptáció marilyn manson josh boone
A tíz epizódból álló minisorozat 2020-ban kerül a képernyőkre, az írás és rendezés feladatát Josh Boone kapta, a szereplők között pedig Marilyn Manson is megjelenik majd. / Fotó: Phoenix New Times

Stephen King Végítélete 1978-ban jelent meg. A posztapokaliptikus regényben egy járvány törli el az emberiség 99%-át. A történet a horrort és természetfelettit keresztezve követi kisebb túlélő csoportok küzdelmét.

A regényből 1994-ben készítettek már egy sorozatadaptációt, de az alkotást rengeteg kritika érte az alacsonyköltségvetés és a rendezés miatt. King elmondása szerint nagyon izgatott az új adaptáció miatt, ugyanis az eredeti minisorozat sikerét akadályozó tényezőket sikerült elkerülni. Nem csak a büdzsé lett magasabb, de a gyártók most szabadabbak a nyelvhasználat és az erőszak terén, mint korábban voltak.

Stephen King a Ragyogás folyatásával kapcsolatban rántotta le a leplet

A Hill-ház kísértetei és a Gerald’s Game rendezője Mike Flanagan adaptálja Stephen King Álom doktor című könyvét, amely a Ragyogás folytatása. A film hátborzongató előzetese már meg is jelent a múlt héten.


A tíz epizódból álló minisorozat 2020-ban kerül a képernyőkre, az írás és rendezés feladatát pedig a Csillagainkban a hiba alkotója, Josh Boone kapta. Marilyn Manson mellett szerepet kapott még James Marsden, Amber Heard és Odessa Young is.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból