Szeptember 4-én startol a Metallica aktuális WorldWired turnéjának európai köre. A zenekar 2018. április 5-ére bejelentett egy magyarországi dátumot is.

Közzétette hivatalos honlapján a turnédátumokat a Metallica az aktuális Hardwired… To Self-Destruct lemez kapcsán. Jó hírekkel szolgálhatunk: a csapat a két ütemben lenyomandó körút második futamában, április 5-én Budapesten, a Papp László Sportarénában koncertezik, méghozzá a Kvelertak vendégeskedése mellett. További dátumok ugyanakkor nem várhatók már, vagyis aki el akarja csípni őket ezen a számukra nyilvánvalóan kicsi helyen, annak gyorsan kell ébrednie.

Belépőket először a hivatalos MetClub-tagok tudnak vásárolni március 21-én, kedden 10 órától, 24 órán keresztül. Minden tag maximum két jegyet vásárolhat. A hivatalos jegyértékesítés a teljes turnéra március 24-én kezdődik. Minden megvásárolt koncertjegy mellé ajándék Hardwired…To Self-Destruct album jár, választhatóan digitális vagy CD formátumban. A beváltás részleteit a jegyvásárlásnál kapott visszaigazolás fogja tartalmazni.

Amennyiben a jegyvásárló már rendelkezik az albummal, úgy a lehetőség átruházható, ennek részletei a beváltási honlapon lesznek megtalálhatóak. CD formátum választása esetén a kiszállítási díjat a jegytulajdonos fizeti.

A zenekarral közösen a CID Entertainment három különböző VIP csomagot is ajánl a koncertekre, amelyek a prémium jegyek mellett olyan további különleges élményeket és szolgáltatásokat tartalmaznak, mint kapunyitás előtti bejutás lehetősége az arénába, a Memory Remains elnevezésű zenekari kiállítás megtekintése vagy találkozási lehetőség a bandával. További részletek itt.

Amennyiben valaki lemaradna a magyar buliról, vagy több helyen is megnézné James Hetfieldéket, az március 31-én Bécsben, a Stadthallében, illetve április 2-án Prágában, az O2 Arenában teheti ezt meg legegyszerűbben.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet