Sokszor nehéz látni, hogy az exünk más mellett találja meg a boldogságot. Marisa Kylie-nak talán még nehezebb az élmény, hiszen nem más csapta le a kezéről a vőlegényét, mint a saját anyja.

Marisa Kylie-t arra biztatják a kommentelők, hogy tegye tönkre az esküvőt

A Bors cikkezett Marisa Kylie bizarr történetéről, aki TikTokon osztotta meg, hogy másnap nem akármilyen esküvőre hivatalos. Volt vőlegénye és anyja állnak az oltár elé.

A lány elmondása alapján volt párja vele egykorú, még a gimiben jöttek össze, és pár hónap után a fiú a családhoz költözött. Tizenhat évesek voltak, amikor eljegyezték egymást, a lány végül azért szakított, mert nem akarta még lekötni magát.

TikTok

No Description

A most 22 éves Marisának feltűnt, hogy exe a szakítás után is gyakran járt át hozzájuk, főként az anyjához. A nő ezt azzal magyarázta, hogy saját fiaként szereti a fiút, és nem hajlandó megszakítani vele a kapcsolatot, csak mert lánya szakított vele. Úgy tűnik azonban, hogy a kapcsolatuk kilépett a szokásos anya-fia keretekből, ugyanis karácsonykor Marisa anyja bejelentette, hozzámegy a lány exéhez.

Majdnem tragédiába fulladt az esküvő, az anyós meg akarta mérgezni a menyasszonyt

A leendő anyós nem mutatott megbánást, amiért majdnem megölte a menyasszonyt.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet