A provokatív Playboy-modell mecsetben vetkőzött le, akár le is csukhatják

Marisa Papen Playboy-modell Törökországban meztelenkedett, ezért börtönbüntetésre számíthat.

A modell hobbija, hogy templomokban provokál

marina papen instagram meztelen mecset
/ Fotó: Marina Papen hivatalos Facebook-oldala

Marisa Papen három év börtönbüntetésre számíthat, amiért Törökország nevezetességeinél vetkőzött le, többek között egy mecsetben is, írja a Lad Bible. A 28 éves belga származású szupermodell 2018-ban Jesse Walker fotográfussal érkezett Törökországba, hogy nyilvános aktfotókat készítsenek.

Számos merész fotót készített a páros, többek között Isztambul leghíresebb mecsetében, a Hagia Sophia-ban is villantott.

A modell Kappadókia-szerte ledobta ruháit, így nem tartott sokáig, hogy a török hatóságok figyelmét is felkeltse, az országban nem éppen elfogadott tevékenységet űző nő. A helyi média szerint már nyomozást folytatnak a modell ellen az állam szuverenitásának nyilvános meggyalázása miatt.

Papen nem ismer sem Istent, sem embert, ha meztelenkedésről van szó

Papen nem csak a török hatóságoknál húzta ki a gyufát. Tavaly amiatt marasztalták el, mert a Notre-Dame-székesegyház leégésével kapcsolatban élcelődött.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A templomok leégnek… új korszak kezdődik[/perfectpullquote]

– jelentette ki Papen a közösségi oldalán.

Marisa Papen
Marisa Papen az Hagia Sophia mecsetben / Fotó: JESSE WALKER

A modell már megjárta Egyiptom egyik börtönét is, hiszen rajtakapták, ahogy anyaszült meztelenkedik Luxor városának egyik látványosságában, a Karnaki templomban.

Az ausztrál tűzvész után Puerto Ricón segítene meztelen fotóival a modell

Miután sikeresen több mint 1 millió dollárt gyűjtött az ausztráliai tűzvész sújtotta területek megsegítésére Kaylen Ward modell, a Karib-szigeteken pusztító földrengés áldozatainak támogatására is beveti magát, írja a . Több száz ember vesztette el lakhatását Puerto Ricóban az évszázad legsúlyosabb földrengése miatt. A helyzetet súlyosbítja, hogy a lakosság 2/3-a maradt energiaellátás nélkül.

Papen pucérkodott már a jeruzsálemi siratófal tövében is és Izlandon is, ahol az éghajlatváltozás ellen meztelenkedett.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból