A provokatív Playboy-modell mecsetben vetkőzött le, akár le is csukhatják

Marisa Papen Playboy-modell Törökországban meztelenkedett, ezért börtönbüntetésre számíthat.

A modell hobbija, hogy templomokban provokál

Marina Papen Instagram Meztelen Mecset
/ Fotó: Marina Papen Hivatalos Facebook-Oldala

Marisa Papen három év börtönbüntetésre számíthat, amiért Törökország nevezetességeinél vetkőzött le, többek között egy mecsetben is, írja a Lad Bible. A 28 éves belga származású szupermodell 2018-ban Jesse Walker fotográfussal érkezett Törökországba, hogy nyilvános aktfotókat készítsenek.

Számos merész fotót készített a páros, többek között Isztambul leghíresebb mecsetében, a Hagia Sophia-ban is villantott.

A modell Kappadókia-szerte ledobta ruháit, így nem tartott sokáig, hogy a török hatóságok figyelmét is felkeltse, az országban nem éppen elfogadott tevékenységet űző nő. A helyi média szerint már nyomozást folytatnak a modell ellen az állam szuverenitásának nyilvános meggyalázása miatt.

Papen nem ismer sem Istent, sem embert, ha meztelenkedésről van szó

Papen nem csak a török hatóságoknál húzta ki a gyufát. Tavaly amiatt marasztalták el, mert a Notre-Dame-székesegyház leégésével kapcsolatban élcelődött.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A templomok leégnek… új korszak kezdődik[/perfectpullquote]

– jelentette ki Papen a közösségi oldalán.

Marisa Papen
Marisa Papen Az Hagia Sophia Mecsetben / Fotó: Jesse Walker

A modell már megjárta Egyiptom egyik börtönét is, hiszen rajtakapták, ahogy anyaszült meztelenkedik Luxor városának egyik látványosságában, a Karnaki templomban.

Az ausztrál tűzvész után Puerto Ricón segítene meztelen fotóival a modell

Miután sikeresen több mint 1 millió dollárt gyűjtött az ausztráliai tűzvész sújtotta területek megsegítésére Kaylen Ward modell, a Karib-szigeteken pusztító földrengés áldozatainak támogatására is beveti magát, írja a . Több száz ember vesztette el lakhatását Puerto Ricóban az évszázad legsúlyosabb földrengése miatt. A helyzetet súlyosbítja, hogy a lakosság 2/3-a maradt energiaellátás nélkül.

Papen pucérkodott már a jeruzsálemi siratófal tövében is és Izlandon is, ahol az éghajlatváltozás ellen meztelenkedett.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk