Négy férfit azzal vádolnak, hogy részesei voltak egy sátáni rituálénak, amely során elraboltak, megerőszakoltak és brutálisan meggyilkoltak egy 11 éves fiút.

Az ügyészek életfogytiglani büntetést kértek egy sátánista bandára. Miguel ‘Brujo’ Jimenezt, Rodolfo ‘Rody’ Sequeirát, Ramon ‘Burra’ Rodriguezt és Daniel Sosát azzal vádolják, hogy brutálisan meggyilkolták Marito Saltót, írja a DailyStar.

Állítólag felhasználták a fiút egy szörnyű áldozatra San La Muerte-nek, egy helyi istenségnek, akit a halállal és az ördöggel azonosítottak. A sátáni rituálé az észak-Argentínában, Santiago del Estero tartományban található Quimili városában történt 2016. május 31. és június 2. között.

Jimenezt és Sequeirát azzal vádolják, hogy ők voltak a rituálé kitalálói, valamint a fiatal fiút szexuálisan zaklatták és megerőszakolták. Rodriguezt és Sosa-t azzal vádolják, hogy részt vettek a bűncselekményekben. Mariela Bitar de Papa ügyész hat évig terjedő szabadságvesztést is kért öt másik vádlottra is, akiket a bűncselekmények eltussolásáért vádolnak. 

A nyomozók állítólag 2017-ben sátáni feljegyzéseket találtak Jimenez hálószobájának egyik fiókjában. Bitar de Papa ügyész elmondta, hogy a fiú maradványait különféle szemeteszsákokban találták meg Quimili külvárosában. A hivatalos közlemény szerint a fiatal fiú “sátáni rituáléban elkövetett bűncselekmény áldozata lett”. A közleményben állítólag az is szerepel, hogy a fiút “kivéreztették” – testéből teljesen kiürült a vér –, és “a szekta tagjai megitták a vérét”.

Az ügyész azt állította, hogy Jimenez volt a hátterében a hátborzongató gyilkosságnak, és Sequeira volt az, aki végrehajtotta Marito elrablását, aki az otthona közelében lévő gáton horgászott. Argentína Legfelsőbb Bíróságának halottkémje korábban megállapította, hogy Marito Saltót megerőszakolták, és miután egy dróttal felakasztották, még életében feldarabolták. A helyi média szerint korábban fulladásos halálon esett át.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet