A nagy pillanat után: így pózoltak a sztárok a 91. Oscar-gálán

Minden évben emberek milliói várják lélegzetvisszafojtva az Oscar-átadót. Az esemény nem csupán a bemutatott és díjazott filmekről szól. A sztárok ruhái, a köszönőbeszédek, valamint backstage-fotók is gyakori témák a gálát követő hetekben. Mark Seliger fotós képeivel ennek az eseménynek a varázsát örökítette meg.

A fényképész a Vanity Fair magazinnak készített fotókat, megörökítve a sztárokat gyönyörű ruháikban. Külön erre az eseményre rendezett be egy studiót (Oscars Portrait Studio), ahol az a résztvevők különleges környezetben pózolhattak a fotós kamerája előtt.

mark seliger oscar portrait studio 2019 ss06
Őszinte öröm / Fotó: Vanity Fair

A berendezett helységben márvány lépcső és kockás padló várta a hírességeket. Lady Gaga, Spike Lee, Kevin Hart, de Jennifer Lopez is a szerepel a képeken. Seliger nem elkapott pillanatokat kapott lencsevégre, hanem az esemény nagyszabású mivoltát szerette volna közvetíteni. Látva a képeket, ez maradéktalanul sikerült.

Spike Lee az idei Oscar-díjátadó legpolitikaibb beszédét tudhatja magáénak

Az idei Oscar-díjátadó tartogatott meglepetéseket, főleg, hogy házigazda se volt. Ettől függetlenül a filmek nem maradhattak díj nélkül, ami jár, az jár. Spike Lee 70-es években játszódó igaz története alapuló drámája is megkapta a jól megérdemelt szobrot. Lee, ahogy az már szinte hagyomány az Oscaron, beszédében valamilyen aktuális problémára – jelen esetben az amerikai politikai helyzetet – hívta fel a figyelmet.

Az egyik legkülönlegesebb talán Lady Gaga portréja, aki hatalmas, a régmúlt divatját idéző fekete ruhájában szívja magába a napfényt, miközben az aranyszobrot tartja kezében. Seliger nem először készített portréfotókat a színészekről az Oscar-átadón. Mi egyet kérünk: tartsa meg ezt a jó szokását!

Rengeteg portréfotó készült, az összeset érdemes megnézni. Itt gyönyörködhettek a fotókban.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból