Követem Élet + Stílus A Facebook alapítójának van egy titkos folyosója, amiről senki...

A Facebook alapítójának van egy titkos folyosója, amiről senki nem tudja, hová vezet

Promóció

A Business Insider tényfeltáró cikket közölt, amelyből azt vonhatják le sokan, hogy a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg a legparanoiásabb ember a világon. 

Promóció
- Advertisement -

Paranoia ide vagy oda, egy biztos: rengeteg pénzt költ el a saját biztonságára. Elővigyázatossága érthető, hiszen mégiscsak az egyik legbefolyásosabb ember a Földön, hála a Facebooknak. A Business Insider számításai szerint a Facebook évente majd’ tízmillió dollárt, azaz közel 2,8 milliárd forintot fordít a vezérigazgató védelmére. És mégis hogyan használják fel mindezt?

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója / Fotó: Axios

Van egy pletyka erről, miszerint a Facebook Menlo Parkban található főhadiszállásán létezik egy titkos folyosó. Na, innen menthetik ki a vezérigazgatót, ha minden a legrosszabbra fordul. Ám ez a folyosó hová vezet, azt még a Business Insider újságírói sem tudják. Noha nem meglepő, hiszen miért is kötnék épp az ő orrukra?

A tényfeltáró cikkből kiderült, hogy Zuckerberget non-stop követik a testőrök. Sőt, annyira, hogy kvázi a Facebookhoz jelentették be – legalábbis testőrei úgy tesznek, mintha ott dolgoznának.

Úgy tartják, ezt Zuckerbergnek is nehéz volt megszoknia, ugyanis kezdetben szeretett úgy kilépni az irodájából, hogy elfelejtette informálni a testőröket.

Emellett érdekességként az is kiderült a cikkből, hogy senki nem parkolhat arra a helyre, ami felett a vezérigazgató asztala található. Ennek oka, hogy ha esetleg pokolgépet robbantana valaki, nehogy probléma legyen a testi épségével.

A Facebook az új otthonunk: az adatainkkal fizettünk érte

Nem kérdés, az adathalász közösségi oldalak közül a Facebook tábora a legnépesebb. Itt értesülünk a legújabb hírekről, eseményekről, ezen keresztül kommunikálunk barátainkkal és minden valamirevaló cég az oldalon hirdeti szolgáltatásait és/vagy termékeit. Virtuálisan felköltöztünk a közösségi oldalra: naponta átlagosan 58 percet töltünk csak ezen a platformon.

És még egy érdekesség: az open office felfogásban berendezett irodaház közepén egy hatalmas üvegkalitka található. Sőt, pánikgombbal látták el. És persze azért, hogy ha beüt a krach, oda is elmenekülhet a Facebook atyja. Az utóbbi időben elég sok botrány érte a Facebook háza táját, így jobb félni, mint megijedni. A botrányokról ezen a linken csemegézhettek.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3