Egy tanárnő, aki három éven keresztül szexelt egy 13 éves diákkal, rövid börtönbüntetést kapott, mivel most szült.

Marka Bodine bűnösnek vallotta magát, amiért szexuális kapcsolatot létesített az akkor 13 éves diákjával, írjaDailyStar.

A tanárnő épp most szült, ezért csupán 60 nap börtönbüntetést és 10 év próbaidőt kapott, az ügyészek hiába kértek 20-40 év büntetést. A babának nem az áldozat az apja. 

A kapcsolatra úgy derült fény, hogy Bodine azzal vádolta a diákját az iskolaigazgatónál, hogy zaklatja, önmaga megsebesítésével fenyegetőzik és hozzáfért a személyes fotóihoz. A rendőrség megvizsgálta a tanárnő és a diák telefonját, amiken beszélgetéseket és szexuális tartalmú fotókat is találtak.

Azt mondták, amikor kihallgatták, a fiú azt mondta a nyomozóknak, hogy Bodine összebarátkozott vele egy online videojáték során, majd később SMS-ben kezdtek beszélgetni. Ezután cseréltek meztelen képeket, és nem sokkal azután, hogy betöltötte a 13. életévét, szexeltek. Kapcsolatuk a következő három évben folytatódott. A fiú állítása szerint Bodine a válása után beköltözött a lakóparkjába, és többször szexeltek a tanárnő osztálytermében és autójában. A nyomozók azt mondták, hogy Bodine végül beismerte, hogy szexuális kapcsolatban állt az egykori diákkal, és elküldte a képeket és videókat

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet