A NASA felfedezett egy Stark Trek-jelvényhez hasonló képződményt a Marson

A NASA egy különleges képződményt fedezett fel a Marson, amely a Star Trek-filmekből ismert emblémára emlékeztet.

Egy váratlan intergalaktikus egybeesésnek köszönhetően, a NASA felfedezett egy homokdűne formációt a Marson, amely a Star Trek Csillagflotta emblémájára emlékeztet, írja a DesignTaxi.

Star Trek Csillagflotta Nasa
Jason Isaacs Űrruháján Is Jól Látható A Csillagflotta Jelvénye / Fotó: Entertainment Weekly

Az űrügynökség Mars felderítő szondája készítette a nagy felbontású képeket, amelyen a képződmény látható. Még a NASA szakemberei is elismerik a hasonlóságot a filmsorozatban látható logó és a Marson felfedezett formáció között. A felfedezést a Twitteren is megosztották a tudósok.

Quentin Tarantino űrhorrort készítene a Star Trekből

A -franchise ismét virágzik a kis képernyőn, változó projektek fejlesztése folyik, de ugyanez nem mondható el a mozifilmes oldalról. A Star Trek 4 úgy tűnt startra kész, de a Paramount stúdió lefújta a projektet, így Quentin Tarantino filmje lehet a franchise következő reménysége. Mark L.

Mint kiderült, a furcsa képződmény nem csak a művészetet imitáló természet jó példája. Ékesen bizonyítja azt is, hogy a Vörös Bolygón milyen geológiai történések mentek végbe. A Star Trek félholdjára emlékeztető geológiai tünemény a láva és a szél kölcsönhatása által keletkezett.

No Title

Caption Spotlight (12 Jun 2019): Dune Footprints in HellasEnterprising viewers will make the discovery that these features look conspicuously like a famous logo.More: https://t.co/CAq5xBbDwfNASA/JPL/University of Arizona#Mars #science pic.twitter.com/N5MfKQPiYt

Tehát nem a Csillagflotta legénysége hagyta ott a névjegyét a bolygón, mint ahogy Neil Armstrong tette az amerikai zászlóval, amikor a Holdon járt.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk