Marsi Anikó megszólalt az eljegyzésével foglalkozó hírekről, és nem egészen azt mondta, mint amire elsőre gondolnánk.

Marsi AnikóMokka vendége volt, ahol az eljegyzéséről beszélt. Pontosabban arról, hogy a közvéleményt foglalkoztatja az eljegyzése, írja168.

Annyi történt, hogy az én kedves párom, Gábor egy szerelmes férfi, de nem közszereplő. És ő nincs arra fölkészülve, hogy ha kirak egy képet a saját Instagramjára vagy Facebook-oldalára [...], ahova angolul odaírja, hogy »az én gyönyörű menyasszonyom«, akkor abból az következik, hogy mindenhol mindenki azzal fog foglalkozni, hogy mi jegyesei vagyunk egymásnak.

„Énszerintem ez gusztustalan, már bocsánat, nem tudtam hirtelen jó szót találni arra. De most egy 47 éves, kétgyermekes asszonnyal kapcsolatban arról beszélgetünk, hogy jegyben járunk, meg lánykérés – hol vagyok én már a lányságtól, könyörgöm?!” – mondta, majd elismerte, hogy mivel az ő munkájának része, hogy kérdéseket tesz fel embereknek a magánéletükről, érthető, hogy a közvéleményt foglalkoztatja, miért van az ujján gyűrű.

Nincsen benne semmi titok: kaptam egy gyűrűt a Gábortól. Nagyon vicces volt, ahogy »megkérte a kezemet« – de azért ez így önmagában nem igaz. De ebben a sztoriban nincs több

– mondta Marsi.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet