Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember 9-én házasodtak össze, és egy asztrológus szerint a dátum különleges jelentéssel bír.

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor nem verték nagy dobra a házasságkötésüket, a férj az esküvő után bő egy héttel osztotta meg Instagram-oldalán a bejelentést a nagy napról. 

A pár most a Story Magazin legújabb számának címlapján szerepelnek, szúrta ki168. A magazinban egy asztrológus osztotta meg a gondolatait a friss házasok időpontválasztásáról.

Szerinte Marsiék azért választhatták a szeptember 9-ét, mert a kilences szám a védelmet jelöli. Emellett a dátum számjegyeinek összeadásával a 24, azoknak összeadásával pedig a 6-os számot kapjuk, ami a szerelmesek és a nagy döntések száma a tarotban.

Az asztrológus azt is hozzátette, hogy Marsiék kapcsolatát hatalmas szenvedély fűti, mindent meg tudnak egymással beszélni, de a kapcsolatuk során a féltékenység még felütheti a fejét. A műsorvezető nem erősítette meg, hogy a dátumnak különleges jelentősége lenne, de azt elárulta, hogy a jegygyűrűnek van titkos jelentősége a házasok számára.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet