Nézem Film Leonardo DiCaprio rejtélyes gyilkosságba keveredik Martin Scorsese új filmjében

Leonardo DiCaprio rejtélyes gyilkosságba keveredik Martin Scorsese új filmjében

Promóció

A Paramount filmstúdió finanszírozza és forgalmazza Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio a Killers of The Flower Moon című rejtélyes gyilkosságról szóló mozifilmjét, írja a Variety.

Promóció
- Advertisement -

A Paramount vezetője, Jim Gianopulos jelentette be Barcelonában a CineEurope-pal kötött megegyezést. Martin Scorsese rendezi a Leonardo DiCaprio szereplésével készülő adaptációt. A film David Grann valós eseményeken alapuló könyvéből (Megfojtott virágok) készül. A forgatókönyvet Eric Roth írja, aki a Csillag születik kapcsán is közreműködött.

Leonardo DiCaprio színész és Martin Scorsese filmrendező / Fotó: Variety

A történet az 1920-as évek Oklahomájában játszódik, amikor egy újonnan létrehozott nyomozóhivatal a tehetős Osage indiánok gyilkossági ügyeiben nyomoz, akik a földjükön feltárt olaj után kompenzációra lettek volna jogosultak.

Csakhogy a megállapodás után különös gyilkosságsorozat kezdődött, az áldozatok mind a törzs tagjai közül kerültek ki. Több tucatnyi frissen meggazdagodott indiánt végeztek ki hidegvérrel, volt, akit fejbe lőttek, volt, akit megmérgeztek, volt, akinek felrobbantották a házát.

A legtöbb gyilkosságért soha nem ítéltek el senkit. A könyv alcíme a The Osage Murders and the Birth of F.B.I. (Az Osage-gyilkosságok és az F.B.I. születése). Tehát betekintést is nyerhetünk az USA nyomozó szervének születésébe is.

Máris Oscar-díjra esélyes filmként emlegetik Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot

A Cannes Filmfesztivál 2019 -es kiírásában is látható volt Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie Quentin Tarantino rendezővel együtt érkeztek meg. A Cannes Filmfesztivál 2019-es eseményén eddig nem látott tömeg érkezett Tarantino legújabb filmje bemutatójának napjára a cannes-i Croisette-re.

A projekt DiCaprio és Scorsese hatodik közös filmje lesz, a legutóbbi A Wall Street farkasa volt 2013-ban. Szintén együtt dolgozott a színész-rendező alkotópáros a New York bandái, az Aviátor, A tégla és a Viharsziget című filmek kapcsán is. Scorsese az egyik producere is lesz a készülő filmnek.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3