Nézem Film Martin Scorsese erős véleményt fogalmazott meg a szuperhős-filmek kapcsán

Martin Scorsese erős véleményt fogalmazott meg a szuperhős-filmek kapcsán

Promóció

Martin Scorsese a The Empire magazinnak adott interjújában elég erősen kifejtette a véleményét a szuperhős-filmek kapcsán. 

Promóció
- Advertisement -

Martin Scorsese, a Taxisofőr, a Goodfellas filmek rendezője szerint ezen alkotások az ipar fontos részét képezik. De megjegyezte azt is, hogy képtelen volt megnézni őket, írta a The Guardian.

Martin Scorsese filmrendező / Fotó: Getty Images

Az interjúban úgy fogalmaz, hogy “Marvel-filmek“, ám élünk a gyanúval, hogy a DC filmjeivel is ekképpen érez, csak az előbbinek nagyobb a brandje.

Megpróbáltam, tudja? De ezek nem mozifilmek. Őszintén, leginkább úgy gondolok rájuk, mint a vidámparkokra, bár a színészek a lehető legjobbat próbálják kihozni magukból ilyen körülmények között is. Ez nem olyan mozifilm, mint amikben az egyik ember érzelmeket, pszichológiai élményeket próbál közvetíteni a másiknak.

– mondta Scorsese.

Ezeket a szuperhősfilmeket jelentette be a Marvel a Comic Con vásáron

A popkultúra rajongóinak legnagyobb éves találkozóján az egyik legnagyobb meglepetést az a bejelentés okozta, hogy az Oscar-díjas Mahershala Ali játssza majd a vámpírvadász Pengét. Ezt a szerepet korábban Wesley Snipes alakította. A Marvel stúdió a Hulu televíziós hálózattal karöltve olyan mozifilmek és képregények sorozatváltozatainak megvalósítására készül, mint a Nicholas Cage főszereplésével készült A szellemlovas vagy a Hellstorm.

A legendás filmrendező nem tévedett abban, hogy jelentősek a Marvel-filmek. Ha valaki egyetért Scorsese-vel kijelentése kapcsán, abban nincs kétség, hogy bevételek szempontjából a csúcson vannak a szuperhős-filmek.

Idén a Bosszúállók: Végjáték a filmipar történetének legnagyobb bevételét generált, egészen pontosan 2,8 milliárd (!) dollárt.

Ráadásul ugyanaz a stúdió, tehát a Marvel Studios nyolc másik filmje a TOP 30-ban helyet foglal a legnagyobb bevételű alkotások tekintetében. Egyébként minden idők legjövedelmezőbb filmjei a bevételi adatok alapján: AvatarBosszúállók: VégjátékTitanic.

James Cameron gratulált a Bosszúállók: Végjáték sikeréhez

James Cameron Twitter-üzenetben méltatta a Végjáték sikerét, miután a Marvel-produkció túlszárnyalta a Titanic bevételi rekordjait is. A nagylelkű rendező, James Cameron gratulációját fejeztek ki a Marvelnek és Kevin Feige producernek, miután a Bosszúállók: Végjáték túllépett a Titanic bevételi rekordjain is.

Akármelyik oldalon is állunk, egyetértünk vagy sem a filmrendezővel, az beszédes, hogy állítása szerint egy filmet sem nézett meg. Így pedig hiteles értékítélet nehezen mondható.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3