Martin Scorsese erős véleményt fogalmazott meg a szuperhős-filmek kapcsán

Contextus

Contextus

Martin Scorsese a The Empire magazinnak adott interjújában elég erősen kifejtette a véleményét a szuperhős-filmek kapcsán. 

Martin Scorsese, a Taxisofőr, a Goodfellas filmek rendezője szerint ezen alkotások az ipar fontos részét képezik. De megjegyezte azt is, hogy képtelen volt megnézni őket, írta a The Guardian.

Martin Scorsese filmrendező / Fotó: Getty Images

Az interjúban úgy fogalmaz, hogy “Marvel-filmek“, ám élünk a gyanúval, hogy a DC filmjeivel is ekképpen érez, csak az előbbinek nagyobb a brandje.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Megpróbáltam, tudja? De ezek nem mozifilmek. Őszintén, leginkább úgy gondolok rájuk, mint a vidámparkokra, bár a színészek a lehető legjobbat próbálják kihozni magukból ilyen körülmények között is. Ez nem olyan mozifilm, mint amikben az egyik ember érzelmeket, pszichológiai élményeket próbál közvetíteni a másiknak.[/perfectpullquote]

– mondta Scorsese.

Ezeket a szuperhősfilmeket jelentette be a Marvel a Comic Con vásáron

A popkultúra rajongóinak legnagyobb éves találkozóján az egyik legnagyobb meglepetést az a bejelentés okozta, hogy az Oscar-díjas Mahershala Ali játssza majd a vámpírvadász Pengét. Ezt a szerepet korábban Wesley Snipes alakította. A Marvel stúdió a Hulu televíziós hálózattal karöltve olyan mozifilmek és képregények sorozatváltozatainak megvalósítására készül, mint a Nicholas Cage főszereplésével készült A szellemlovas vagy a Hellstorm.

A legendás filmrendező nem tévedett abban, hogy jelentősek a Marvel-filmek. Ha valaki egyetért Scorsese-vel kijelentése kapcsán, abban nincs kétség, hogy bevételek szempontjából a csúcson vannak a szuperhős-filmek.

Idén a Bosszúállók: Végjáték a filmipar történetének legnagyobb bevételét generált, egészen pontosan 2,8 milliárd (!) dollárt.

Ráadásul ugyanaz a stúdió, tehát a Marvel Studios nyolc másik filmje a TOP 30-ban helyet foglal a legnagyobb bevételű alkotások tekintetében. Egyébként minden idők legjövedelmezőbb filmjei a bevételi adatok alapján: AvatarBosszúállók: VégjátékTitanic.

James Cameron gratulált a Bosszúállók: Végjáték sikeréhez

James Cameron Twitter-üzenetben méltatta a Végjáték sikerét, miután a Marvel-produkció túlszárnyalta a Titanic bevételi rekordjait is. A nagylelkű rendező, James Cameron gratulációját fejeztek ki a Marvelnek és Kevin Feige producernek, miután a Bosszúállók: Végjáték túllépett a Titanic bevételi rekordjain is.

Akármelyik oldalon is állunk, egyetértünk vagy sem a filmrendezővel, az beszédes, hogy állítása szerint egy filmet sem nézett meg. Így pedig hiteles értékítélet nehezen mondható.

Kezdőlap > Uncategorized > Martin Scorsese erős véleményt fogalmazott meg a szuperhős-filmek kapcsán
Akták

Add meg itt a címsor szövegét

contextus teszt bejegyzés

Clark Middleton közkedvelt sorozatokban és filmekben játszott, gyerekkora óta krónikus betegségben szenvedett. Hősiesen viselte betegségét

prob2

proba proba proba proba proba proba proba

prob1

proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba

Még 8 cikk van az aktában
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

Megfélemlítés az interneten

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú feltámadásra.

Na most mi lesz?

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú feltámadásra. Elvek mentén, de alku

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból