Nézem Film Ő Martin Scorsese jobb keze, Emma Tillnger Koskoff

Ő Martin Scorsese jobb keze, Emma Tillnger Koskoff

Promóció

A filmművészetben vannak összeszokott párosok, akik a szerencsének köszönhetően egymásra találtak és a közös munka jól bevált. Ilyen Martin Scorsese és Emma Tillinger Koskoff kapcsolata, akik számos nagyjátékfilmen dolgoztak együtt. Munkakapcsolatuk azóta is töretlen.

Promóció
- Advertisement -

Viccesen azt szokták mondani, minden sikeres férfi mögött áll egy sikeres nő. Ezt általában a feleség-férj kapcsolatokra értendő, de jelen esetben tökéletesen illik Martin Scorsese és Emma Tillinger Koskoff kapcsolatára.

A híres rendező szerint a kulcs a bizalom. Ettől lesz sikeres a közös munka. Scorsese legújabb, a The Irishman filmjében is Koskoff a producer, ami bizonyítja elképesztő tehetségét és kitartását.

A filmet ugyanis New York-ban forgatták, összesen 117 helyszínen 319 jelenetet vettek fel.

A nő, aki képes megállítani a New York-i forgalmat egy tökéletes jelenetért / Fotó: The Hollywood Reporter

A 47 éves producer tudja, annak ellenére, hogy New York-ban szinte minden a forgatások ellen szól az állandó lesifotósok és az utcai építkezések miatt, kapcsolatainak köszönhetően ügyesen feltalálja magát. Ezért is állja meg a helyét Scorsese mellett, akivel a A Wall Street farkasa és A tégla című filmeket is forgatta. Mindkettő óriási sikert aratott. Hogy mi Koskoff titka? Nem hátrál meg, mindegy milyen nehéz feladatot kér tőle a rendező.

Los Angeles-szel szemben, ami egy iparágra épül, New York pont az ellentéte. Pénzügy. Ingatlan. Színház. Tehát meg kell találnod az utat az ökoszisztémájához. Milyen parádé zajlik, ahol forgatni szeretnél? […] Nézd, fárasztó, de megéri

– magyarázza lelkesen a producer.

Az új Joker előzetese a Martin Scorsese-féle Taxisofőrre hajaz

Az előzetes sok dicséretét kapott, amikor a rajongók észrevették, hogy erősen hasonlít a Martin Scorsese Taxisofőrjéhez. A taxisofőr sztárja Robert De Niro volt, aki egy ex-tengerészgyalogost játszott a filmben. Az előzetesben is feltűnik a sztár, hiszen ő is tagja a Todd Phillips rendezésében készülő új Joker nek. De Niro egy televíziós műsorvezetőt játszik.

Koskoff édesanyja színésznő volt, édesapja pedig színházi rendező, tehát nem idegen területet választott hivatásként. Eleinte produkciós asszisztensként dolgozott, majd egy tehetségkutató ügynökséghez szerződött. Rick York menedzser/producer később felvette őt asszisztensnek a ’90-es évek közepén, végül ő mutatta be Scorsese-nek, akivel az Aviátoron kezdtek dolgozni. Most szó szerint ő a rendező jobb keze, aki mindig jelen van a forgatásokon, ha bármi probléma adódna, elsimítsa. Koskoff jelenleg Battery Park Cityben él férjével, Nick Koskoff-val és két gyermekükkel.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3