Íme, egy újabb kultúrakció, hogy gyorsabban teljen az idő a négy fal között! Klasszikus Marvel-képregények ingyen!

Karanténolvasmánynak éppen jó lesz

Vehetünk részt ingyenes online művészeti kurzusokon, J. K. Rowling és két kiadó a Harry Potter-univerzumból készített szórakoztató-oktató tartalmakat gyerekeknek, vagy sztárok szórakoztatnak minket az otthonaikból. Most a Marvel is beállt a sorba, írja a Designtaxi.

Marvel Kepregenyek Ingyen
Képregények / Fotó: Giannis Papanikos / Shutterstock

A rajongók végre új időtöltést találhatnak maguknak a karantén idejére a Disney+ sorozatainak darálásán túl: a Marvel Comics 12 képregényét bocsátja most ingyen az olvasók rendelkezésére.

Nem találod ki, mennyit adtak az első Marvel-képregényért

1,26 millió dollárért (381 millió forint) kelt el egy dallasi árverésen a Marvel-képregények 1939-es első száma. A képregény szinte új állapotú, és persze nagyon ritka példánynak számít. Ennél többet még soha nem fizettek Marvel-füzetért. A Heritage aukciósház – számos érdekesség futott a kezük alatt, mint például a Neil Armstrong-relikvia – közleménye szerint a csütörtök esti licitálás nyertese neve elhallgatását kérte.

A klasszikus képregényeket a Marvel Unlimited applikáción keresztül lehet letölteni, amely mind iOS-, mind Android-tulajdonosok számára elérhető. További jó hír, hogy most nem szükséges regisztrálni sem a szolgáltatás igénybevételéhez, ami egyébként havi tíz dollárba kerül.

Május 4-ig tart az akció

A Marvel akciójával még az Amazon Comnixology plaformhoz is lesz hozzáférésünk, ahol több mint 75 ezer képregény között lehet böngészgetni.

Assemble! Let everyone know that you’re an Avenger with these video call backgrounds. To download and for full terms and conditions, go to: bit.ly/MarvelBackgrounds

No Description

Jelenleg az alábbi képregényeket lehet letölteni:
Bosszúállók vs. X-MenPolgárháborúA csodálatos Pókember: Red GoblinThanos Wins By Donny CatesX-Men Milestones: Dark Phoenix Saga, valamint Amerika Kapitány: A tél katonája.

Ezek a legjobb olvasmányokat ajánljuk a karantén idejére

Ezek a legjobb olvasmányok a karantén idejére Boccacciótól Michael Crichtonig Ha karanténba kerülünk, igen nehezen tudunk elvonatkoztatni bizonyos dolgoktól. Az egyik nyerő stratégiánk az lehet, ha a kényszerszobafogságban egyenesen belevetjük magunkat a legborzasztóbb járványos könyvekbe – Szophoklésztől Camus-ig találunk belőle bőven – csak hogy más nézőpontba helyezzük személyes nyomorunkat.

Az olvasnivalókat május 4-ig lehet térítésmentesen letölteni. A Marvel a fentieken kívül további ingyenes képregényeket is kilátásba helyezett, érdemes lesz tehát figyelemmel követni az oldalukat. Aki pedig mégis inkább könyveket szeretne olvasgatni, most 1,4 millió kötet közül válogathat az Internet Archívum oldalán.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet