Április 15-én digitálisan sem jelennek meg a legújabb Marvel-képregények az Egyesült Államokban, értesült a CBR. A hír azután jelent meg, hogy a Marvel és a több száz másik képregény forgalmazásával foglalkozó Diamond Comic Distributors bejelentette, hogy egyelőre felfüggesztik a képregények kiszállítását a viszonteladókhoz.

Április elsején a Marvel Entertainment elnöke, Dan Buckley beszélt arról, hogy azon a héten már nem lesznek újonnan nyomtatott Marvel-képregények a boltokban, ahogy digitálisan sem lesznek elérhetőek az újak. Mindazonáltal épp a múlt héten írtuk meg, hogy a klasszikus képregényeket online is lehet olvasgatni tekintettel a világszerte karanténba vonult rajongóra.

Marvel Kepregenyek Folytatas Online Scaled
/ Fotó: Pixabay

Ugyan Buckley akkor arról beszélt, hogy a digitális kiadásra vonatkozó leállás később még változhat, a mostani hírek szerint a Marvel nem bízik annyira a digitális képregényeladásokban, hogy kizárólag arra alapozza a mostani bevételét.

Nem találod ki, mennyit adtak az első Marvel-képregényért

1,26 millió dollárért (381 millió forint) kelt el egy dallasi árverésen a Marvel-képregények 1939-es első száma. A képregény szinte új állapotú, és persze nagyon ritka példánynak számít. Ennél többet még soha nem fizettek Marvel-füzetért. A Heritage aukciósház – számos érdekesség futott a kezük alatt, mint például a Neil Armstrong-relikvia – közleménye szerint a csütörtök esti licitálás nyertese neve elhallgatását kérte.

Viszont aki nagyon szeretne Marvel-képregényeket olvasni, az nem marad le, hiszen a Marvel Unlimitedre Magyarországról is elő lehet fizetni, és havi körülbelül 4000 forintért az összes valaha megjelent Marvel-képregény elérhető digitálisan, kivéve azok, amelyek félévnél korábban jelentek meg fizikai formában.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet