Olvasom Digitálisan sem adják ki a Marvel-képregények folytatásait

Digitálisan sem adják ki a Marvel-képregények folytatásait

Promóció

Április 15-én digitálisan sem jelennek meg a legújabb Marvel-képregények az Egyesült Államokban, értesült a CBR. A hír azután jelent meg, hogy a Marvel és a több száz másik képregény forgalmazásával foglalkozó Diamond Comic Distributors bejelentette, hogy egyelőre felfüggesztik a képregények kiszállítását a viszonteladókhoz.

Promóció
- Advertisement -

Április elsején a Marvel Entertainment elnöke, Dan Buckley beszélt arról, hogy azon a héten már nem lesznek újonnan nyomtatott Marvel-képregények a boltokban, ahogy digitálisan sem lesznek elérhetőek az újak. Mindazonáltal épp a múlt héten írtuk meg, hogy a klasszikus képregényeket online is lehet olvasgatni tekintettel a világszerte karanténba vonult rajongóra.

/ Fotó: Pixabay

Ugyan Buckley akkor arról beszélt, hogy a digitális kiadásra vonatkozó leállás később még változhat, a mostani hírek szerint a Marvel nem bízik annyira a digitális képregényeladásokban, hogy kizárólag arra alapozza a mostani bevételét.

Nem találod ki, mennyit adtak az első Marvel-képregényért

1,26 millió dollárért (381 millió forint) kelt el egy dallasi árverésen a Marvel-képregények 1939-es első száma. A képregény szinte új állapotú, és persze nagyon ritka példánynak számít. Ennél többet még soha nem fizettek Marvel-füzetért. A Heritage aukciósház – számos érdekesség futott a kezük alatt, mint például a Neil Armstrong-relikvia – közleménye szerint a csütörtök esti licitálás nyertese neve elhallgatását kérte.

Viszont aki nagyon szeretne Marvel-képregényeket olvasni, az nem marad le, hiszen a Marvel Unlimitedre Magyarországról is elő lehet fizetni, és havi körülbelül 4000 forintért az összes valaha megjelent Marvel-képregény elérhető digitálisan, kivéve azok, amelyek félévnél korábban jelentek meg fizikai formában.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3