Emberölés vádjával indítottak eljárást a cosplay-videóiról, Yandere.freak névvel elhíresült TikTok-sztár, Mary Anne Oliver-Snow ellen, aki véletlenül agyonlőtte barátját egy képregénybeli gonosz szerepét játszva.

Mary Anne Oliver-Snow biztos volt benne, hogy a fegyver nincs töltve

A több, mint másfél millió követővel rendelkező nő a texasi Houston városában iszogatott barátaival, amikor a tragédia bekövetkezett. Oliver-Snow egy lőfegyvert vett elő, ami a Vice értesülése szerint a volt barátja által került hozzá.

A rendőrségnek tett vallomása szerint Mary Anne Oliver-Snow teljesen biztosra vette, hogy nincsen töltény a fegyverben. Az áldozat viccelődve kérte meg, hogy „lője le”, amire a TikTok-sztár röhögcsélve ráfogta a fegyvert, ami elsült a kezében.

Azóta is erőszakos tartalmakat készít

A nő sokkos állapotban volt, a társaság egyik tagja vette el tőle a fegyvert, majd azonnal értesítették a rendőrséget. Az áldozatot kórházba szállították, de életét nem sikerült megmenteni.
Oliver-Snow kifizette húszezer dolláros óvadékát, így szabadlábon védekezhet. A nő januárban történt eset óta is rendszeresen tölt fel cosplay-videókat a platformra. A tartalmaiban gyakran sok a vér, ami a történtek tükrében ellenérzéseket vált ki a közösségből, akik azt szeretnék, ha inkább felhagyna a posztolással.

Megölte férjét és levágta a péniszét, azt állítja, Diana hercegnő miatt tette

A néhai hercegné szelleme utasította a gyilkosságra, mert csak így lehetett megvédeni Vilmos herceget.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet