Mary Austin elárulta, hogy ő rejtette el Freddie Mercury hamvait

Mary Austin 28 évvel Freddie Mercury halála után idézte fel az énekessel és az együttessel kapcsolatos emlékeit.

Freddie Mercury volt menyasszonya öt különleges dolgot árult el az énekessel és a Queen együttessel kapcsolatban, a Hollywood Life magazin számára.

Kapcsolatuknak Freddie biszexualitása miatt lett vége

Az 1970-es évek elején találkozott először Freddie-vel. Brian May gitáros révén ismerkedtek meg és évekig tartott a kapcsolatuk. Románcuknak az vetett véget, hogy Freddie 1976-ban bevallotta Mary-nek biszexualitását. Barátok maradtak.

Mary Austin Freddie Mercury
Freddie Mercury És Mary Austin / Fotó: Biography

Ő inspirált számos Queen-dalt

Freddie Mercury élete végéig közeli barátságban maradt Mary Austinnal és számos dal megszületését Ő inspirálta. A Love of My life az egyik legmeghatározóbb Queen-dal, amelyet Freddie Mercury és Mary Austin kapcsolata hívott életre.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az egyetlen barátom Mary volt. Számomra ő volt a feleségem. Számomra ez egy házasság volt. Hittünk egymásban és ez számomra elég volt [/perfectpullquote]

– nyilatkozta Freddie 1985-ben.

Méregdrága villát hagyott rá

Freddie egy 75 millió dollár értékű ingatlant hagyott a nőre, 1991-ben bekövetkezett halála után. A Londonban található kastély 28 szobával rendelkezik, és Mary a mai napig ott él. Mivel az életrajzi hagyaték 75%-a állítólagosan Mary tulajdonát képezi ezért a Bohém rapszódia sikere tovább növelte az egykori barát örökségét.

Mary Austin Freddie Mercury Bohém Rapszódia
Lucy Boynton És Rami Malek A Bohém Rapszódia Című Filmben / Fotó: Glamour

Családot alapított

Freddie-vel való barátsága idején megházasodott és két fia született. Piers Cameron festőtől született mindkét gyermeke, de vele sosem házasodott meg. Az első szülött fiának Richardnak keresztapja a Freddie Mercury volt. Második fia Jamie már az énekes halála után született. A nő Nick Holford üzletemberrel kötött házasságot, de 5 év után elváltak.

Tudtad? Elton John, Freddie Mercury és Rod Stewart közös bandát akartak alapítani

Rudi Dolezal készítette a videót 1991-ben Freddie Mercury utolsó szerepléséhez, a Queen These Are The Days Of Our Lives-ához. Emellett jó barátságot ápolt Mercury-val, az ikon legendássá vált partijainak is rendszeres látogatója volt. Egy ilyen estén esett szó egy Elton John-Rod Stewart-Freddie Mercury-formáció megalapulásáról.

Mercury rá bízta saját hamvait

Ő az egyetlen ember a világon, aki tudja hol vannak Freddie Mercury hamvai. Mary egy személyes helyre rejtette el az 1991 november 24-én AIDS-ben meghalt énekes földi maradványait saját kérésére.

Queen – Who Wants To Live Forever (Official Video)

Taken from A Kind Of Magic, 1986. Click here to buy the DVD with this video at the Official Queen Store: http://www.queenonlinestore.com The official ‘Who Wa…

Mary megfogadta, hogy sohasem árulj el a legendás énekes hamvainak hollétét.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk