A járványügyi veszélyhelyzetben, New Yorkban jelenleg csak különleges esetekben, vészhelyzetre hivatkozva sürgősséggel lehet válókeresetet benyújtani. Ezt szeretné kihasználni Mary-Kate Olsen.

Válás a koronavírus idején

Szakértők úgy tapasztalják, hogy a kényszerű összezártság a járvány alatt felgyorsítja a kapcsolatok felbomlását azoknál a pároknál, ahol eleve sem volt minden rendben. Valószínűleg ez történhetett a volt gyerekszínész, Mary-Kate Olsen és férje, az Amerikában élő, francia-magyar származású bankár, Olivier Sarkozy esetében is.

Mary Kate Olsen Sarkozy Valas
Mary-Kate Olsen És Olivier Sarkozy / Fotó: Amy Graves / Getty Images

Mary-Kate Olsen sürgős elbírálást kérve nyújtotta be a válókeresetet, hogy felbontsa négy éve tartó házasságát, írja a Marie Claire. A jelenleg divattervezőként dolgozó Olsen először április 17-én nyújtotta be a válási papírokat. A koronavírus-járvány miatt a New York-i bíróságokon kizárólag rendkívüli esetekben, sürgősséggel lehet keresetet befogadni.

A férfi kiteheti bérelt lakásukból?

A TMZ értesülése szerint Sarkozy ügyvédei azt a kérést továbbították a feleség ügyvédeihez, hogy a nő a holmijával együtt május 18-ig költözzön ki közös New York-i lakásukból.

Olsen jelezte, hogy a kijárási tilalom miatt nem tartható a határidő, ezért a meghosszabbítását kérte május 30-ig, de nem kapott választ. Azzal vádolta Sarkozy-t, aki a volt francia elnök, Nicolas Sarkozy féltestvére, hogy tudtán kívül a bérleti szerződés felmondásával megpróbálja utcára rakni.

Olsen a TMZ által megszerzett dokumentumok szerint sürgősséggel kérte a személyes tulajdona védelmét. A válókereset benyújtása után kiadott bírósági végzéssel a férfi már nem rendelkezhet a nő tulajdonával. A válókeresetben Olsen, aki zártkörű szertartáson mondta ki az igent Sarkozy-nek 2015 novemberében, kérte a házassági szerződésük figyelembe vételét. A TMZ arról nem számolt be, hogy pontosan mi is szerepel ebben a dokumentumban.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet