Világháborús lövedék szorult egy brit férfi végbelébe, tűzszerészt hívtak a rémült orvosok

Egy fel nem robbant, közel 6 centi átmérőjű, második világháborús tüzérségi lövedék szorult egy férfi végbelébe az angliai Gloucestershire-ben. Miután a férfi kórházba ment, a rémült orvosok azonnal tűzszerészt hívtak.

A második világháborúban tankelhárításra használt, 57 mm-es páncéltörő tüzérségi lövedék szorult egy brit férfi végbelébe Gloucestershire-ben – írta a The Sun.

A háborús relikviákat gyűjtő férfi azt mondta, a kollekcióját rendezgette, a lövedéket a földre helyezte, majd megbotlott és olyan szerencsétlenül esett el, hogy kúpos végű tárgy felment a végbelébe.
A páciensnek komoly fájdalmai voltak, de maga ment be a sürgősségi osztályra. Miután elmondta, mit történt vele, az orvosok azonnal tűzszerészeket hívtak. Miután az idegen tárgyat eltávolították a férfi testéből, a hadsereg tűzszerészei megállapították, nem állt fenn annak a veszélye, hogy a páncéltörő felrobban.
Második Világháborús Lőszer Végbél
A második világháborús lövedék
Egy orvos szerint azonban a lövedék így is életveszélyes sérülést okozhatott volna, ha átszúrja a páciens beleit. A férfit azóta kiengedték a kórházból, és hamarosan teljesen fel fog épülni.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet