A 16 éves alabamai Mason Wayne Sisk, akit családja lemészárlása miatt bíróság elé állítanak, korábban mogyoróvajjal próbálta megmérgezni mostohaanyját.

A 16 éves alabamai Mason Wayne Siskt azzal vádolják, hogy meggyilkolta apját, John Siskt és mostohaanyját, Mary Siskt, valamint három testvérét, a hatéves Graysont, az ötéves Aurorát és a hat hónapos Colsont, írja a DailyStar.

A vád szerint a tinédzser mogyoróvajat tett Mary kávéjába, mert tudta, hogy az súlyosan allergiás, miután felfedezte, hogy biológiailag nem rokonok. Ez azelőtt történt, hogy agyonlőtte ötüket 2019 szeptemberében, amikor mindössze 14 éves volt.
A bírósági jegyzőkönyvekben arra is utaltak, hogy megfenyegette apját, és dühkezelési problémái voltak három fiatalabb féltestvérével kapcsolatban. Masont azzal is vádolják, hogy ellopott két gyűrűt mostohaanyjától, amelyeket később eladott.

A bűncselekmények 2019. szeptember 2-án történtek. Mason hívta a rendőrséget, és azt mondta, hogy az alagsorban tartózkodott, amikor lövéseket hallott az emeletről. A nyomozók szerint később bevallotta, hogy megölte családját, és a rendőröket a gyilkos fegyverhez, egy 9 mm-es pisztolyhoz vezette, amelyet legálisan tartottak a rezidencián. Mason ártatlannak vallotta magát a 2021 áprilisi tárgyaláson, és augusztus 12-én kell újra a bíró elé állnia. Egyrendbeli két vagy több áldozat elleni halálbüntetéssel és három rendbeli 14 éven aluli áldozat elleni halálbüntetéssel nézhet szembe.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet