Máthé Erzsi évekkel ezelőtt visszavonult, egészségügyi állapota miatt már egy ideje látogatókat sem fogad, így sok kollégája is aggódott a színésznőért.

Máthé Erzsi kivételt tett Fodor Zsókával, és mikor megtudta, ugyanaz a házi orvosuk, üzent neki, hogy örömmel venné, ha meglátogatná ő. Fodor Zsóka élt is a lehetőséggel, és átment az ágyhoz kötött, huszonnégy órás felügyeletre szoruló színművésznőhöz, írja a Bors.

Összeszorul a gyomrom, ha arra gondolok, mennyire kitörő boldogsággal fogadott. Rengeteget beszélgettünk, felelevenítettük a közös múltunkat, a sok emlék pedig könnyeket csalt a szemébe

– emlékezett vissza a találkozásra Fodor Zsóka.

A 95 éves színésznő nemrég egy életmentő orvosi beavatkozáson esett át, ugyanis a tíz éve beültetett pacemakere beállításra szorult. Fodor szerint ennek ellenére nem vesztette el a humorát, és szellemileg továbbra is jó állapotban van.

A szakma sem feledkezett meg róla, elmesélése alapját a lakása tele volt virágokkal, üdvözlőkártyákkal és szalagokkal a színésznő 95. születésnapja alkalmából.

A két színésznő nem dolgozott sokat együtt, de így is szép emlékeket ápolnak egymásról, és Máthé Erzsi úgy zárta a találkozót, hogy megkérdezte tőle, hogy megismételik-e majd a találkozót. Fodor Zsóka természetesen azt mondta, ha az egészségi állapota engedi és ápolónője is úgy ítéli meg, hogy jót tenne neki, akkor szívesen meglátogatná ismét.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet