A Tudhattad volna színésznője, Matilda De Angelis megmutatta, hogy korántsem hibátlan az arcbőre

Matilda De Angelis-en kívül Keke Palmer is régóta súlyos aknéval küzd.

Amit nem látunk a filmvásznon 

Egy közszereplő, híresség esetében, aki a külsejéből és a tökéletesség látszatából él, már az is nagy merészségre vall, ha közzétesz egy smink nélküli, natúr fotót. Gyakran a magukat rajongóknak valló követők sem ismerik fel ilyenkor a sztárt, és még meg is haragszanak rá. Ha pedig valaki még a tökéletlenségeit is megmutatja, ahogy tette ezt például Ariana Grande a sok festéstől tönkrement valódi hajával, az ma még különlegességnek számít.

Matilda De Angelis Akne
Matilda De Angelis és Nicole Kidman a Tudhattad volna című sorozatban / Fotó: Matilda De Angelis Instagram

Matilda De Angelis, a Tudhattad volna és a Rózsa-sziget sztárja a közösségi oldalán posztolt magáról egy smink nélküli, filtermentes szelfit, amelyen megmutatja, hogyan tette tönkre az arcbőrét az akné, írja a People

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A 25 éves színésznő, aki Elena Alves szerepében látható Nicole Kidman és Hugh Grant mellett az HBO minisorozatában, nagyon sokat tesz azért, hogy elfogadja magát, a közzétett fotó is ennek a folyamatnak egyik állomása.

Rose Island | Official Trailer | Netflix

An idealistic engineer builds his own island off the Italian coast and declares it a nation, drawing the world's attention. Values are tested when the Italia...

„Van, amit nem tudunk kontrollálni, és ezt ez az év nagyon megtanította mindenkinek. Vannak olyan változások az életben, amelyeket el kell fogadnunk, és ezekkel együtt a saját magunkról és a világról alkotott képünk is változik. Léteznek ellentmondásos dolgok az életben, igaz? Számomra a színésznői lét és hogy aknés arccal dolgozom, ilyen. Minden reggel felkelek és belenézek először a tükörbe, aztán pedig a kamerába, azzal az érzelmi teherrel, hogy gyönyörűnek kell lennem, miközben a félelmeim és bizonytalanságom szó szerint kiülnek az arcomra. Tudom, hogy léteznek sokkal nagyobb problémák az életben, de mindenképpen meg akartam osztani ezt a tényt, talán, hogy erőt merítsek, talán, hogy könnyebben elfogadjam magam. A félelmeink megbéníthatnak vagy erőt nyerhetünk belőlük, csak rajtunk múlik, melyik utat választjuk. Hálásak lehetünk minden jóért, ami velünk történik, és esetleg még a rosszért is” 

– írta az Instagramon a színésznő.

De Angelis szerepelni fog a Leonardo-sorozatban, jelenleg pedig Ernest Hemingway azonos című regénye alapján készülő filmet, A folyón át a fák közét forgatja Liev Schreiber és Josh Hutcherson oldalán. Miközben a natúr arcképét közzétenni jelentős lépés volt számára, nemrég azt nyilatkozta, hogy színésznőként a Tudhattad volnában egyáltalán nem tartott a meztelen jelenetektől.

Hormonális rendellenesség is állhat mögötte

Decemberben egy másik színésznő, Keke Palmer is elárulta, milyen küzdelmet folytat problémás bőrével. A Wall Street pillangói  27 éves színésznője megosztotta rajongóival, hogy évek óta próbál megszabadulni az aknétól, eddig sikertelenül. Végül rájött, hogy policisztás ovárium szindrómában (PCOS) szenved.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

„Lehet, hogy ez néhányatoknak már túl sok, de mindig is nálam sokkal fontosabb dolgokra szoktam használni a közösségi oldalamat. A PCOS belülről támadta meg a szervezetemet, miközben fogalmam sem volt róla”

– írta az Instagramon.

Megosztotta azt is, hogy miután utánaolvasott a szindrómának, talált végre olyan orvost, aki diagnosztizálta nála a hormonális rendellenességet. A PCOS olyan tünetekkel is járhat a cisztás petefészkeken túl, mint az akné, szőrösödés vagy hízás. De mindennek magának kellett utánajárnia. 

Palmer azért osztotta meg a történetét és mutatta meg a pattanásait, hogy megnyugtassa a sorstársait, „ez teljesen rendben lévő dolog”.

Nagyon sokat keseregtem a bőröm miatt, de nem adom fel. Tudom, hogy ez nem én vagyok, hanem a testem jelez, hogy segítségre van szüksége

– írta, és hozzátette, hogy ki fogja deríteni, hogyan tudja karban tartani a PCOS-t és ezáltal az aknéját. Hangsúlyozta, hogy többet nem fogja elkendőzni az arcát. 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból