Hivatalos: jön a Mátrix 4 és Keanu Reeves is csatlakozik

Az 1,6 milliárd dollárt bezsebelő franchise, a Mátrix-trilógia folytatása érkezik. Sőt, mindannyiunk Neója, Keanu Reeves is csatlakozik a forgatáshoz. 

Hivatalossá vált, írja a Variety szaklap, hogy Keanu Reeves is csatlakozik a Mátrix világához, a Mátrix 4-hez. Sőt, Trinity karakterét megformáló Carrie-Anne Moss sem hagyki ki a folytatást. Az 1,6 milliárd dollárt kaszáló trilógiát Lana Wachowski testvérével, Lilly-vel kreálta meg és rendezte a ’90-es évek egyik legkultikusabb franchise-ját.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Számos ötletet én és Lily találtunk ki 20 évve lezelőtt. Ezek között sokaknak nagyobb relevanciája lehetnek napjainkban[/perfectpullquote]

– mondta Wachowski.

Mátrix 4 Mátrix Folytatása Keanu Reeves
Jön A Mátrix Folytatása, A 4. Rész, Ráadásul Keanu Reeves Szereplésével

Hozzátette: “nagyon boldog vagyok, hogy ezen karakterek visszatérnek az életembe, és hálás vagyok azért, hogy lehetőségünk nyílik dolgozni ezen rendkívüli barátokkal.”

Húsz év után a világunk megérett a Mátrix-sorozatra szerintetek?

Ha időtálló filmet kellene mondani, a biztos, hogy szerepelne a listában. Egyrészt azért, mert 1999-ben a mesterséges intelligencia még csak gyerekcipőben járt, másrészt pedig azért, mert azon történetek egyike, amely mélységgel rendelkezik. Amit a legtöbb film nehezen ér el. Mi több, átadni egy üzenetet a közönségnek nem olyan egyszerű.

A forgatókönyvet Aleksander Hemon és David Mitchell jegyzi. És külön öröm, hogy Keanu Reeves is csatlakozik.

Keanu Reeves: “Neo sokkal jobb ember, mint én vagyok”

Ő volt egykor a legvonzóbb színész Hollywoodban. A hatására ikonná vált. A karrierje hektikusan alakult, de sosem állt meg. Szerepelt két Mátrix- folytatásban és számos felejthető fércműben is. De aztán jött John Wick, a Parabellummal pedig a színész 54 évesen ismét a csúcsra került. Keanu Reeves a The Jakarta Post számára adott interjút, New Yorkban.

Reeves ezen a nyáron épp mozikra tűzte a John Wick: Chapter 3 – Parabellum filmet, amely több mint 320 millió dollár hozott világszerte.

A Variety szerint a Mátrix 4 forgatása 2020-ban kezdődhet meg.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk