VIDEÓ: Brutális verekedés alakult ki a ketchup miatt, a McDonald’s dolgozója mégis gyorsan kiszolgálta a vendéget

A McDonald’s egyik vendége brutálisan rátámadt egy dolgozóra, mert nem kapott elég ketchupot. Az eset nem állította meg a kollégáját abban, hogy kiszolgálja a vendéget. És még azt tartják, a mekis dolgozóknak nincs az egekben a munkamoráljuk…

A kaliforniai gyorsétteremben egy vendég extra ketchupra vonatkozó kérését elutasították, erre elkezdte ütni és fojtogatni a menedzsert. A nő megragadta a dolgozó torkát és a berontott vele a dolgozói területre.

RAW VIDEO: Santa Ana McDonald’s manager attacked by woman over ketchup | ABC7

Police are looking for a suspect in a violent attack on a Santa Ana McDonald’s manager after the suspect requested ketchup. Details: https://abc7.la/2z7EQIS …

Az áldozat kollégája éppen a segítségére sietett, mikor a Drive-thru ablakához begurult egy autó, kiszolgálásra várva. A kolléga – akinek nyilvánvalóan mindig a vendég az első –, gyorsan az ablakhoz lépett, odaadta a rendelt ételt a vezetőnek, majd újra megkísérelt véget vetni a verekedésnek.

Két srác úgy megtréfálta a McDonald’s egyik éttermét, hogy kaptak 25 ezer dollárt ajándékba

A két barát, Jech és Christian egyik nap betértek egy közeli mekibe és miközben ettek, észrevették, hogy a kihelyezett reklámposztereken mindenféle náció látható, leszámítva az ázsiait. Mivel mindketten fülöp-szigeteki felmenőkkel bírnak, ez elgondolkodtatta őket.

Végül egy férfi jelent meg az étteremben és a nő vele együtt távozott. A Mirror szerint a rendőrség még nem tudta beazonosítani se a támadót, se a férfit. Ezutóbbi ellen biztos, hogy nem akarnak vádat emelni, csak a nő megtalálása érdekében szeretnék elérni. Az már teljesen egyértelmű, ki kapja a hónap dolgozója díjat.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból