Követem Design Elkészítették a világ első mechanikus billentyűzetét JBL hangszórókkal

Elkészítették a világ első mechanikus billentyűzetét JBL hangszórókkal

Promóció

A KnewKey tech cég elkészítette a világ első mechanikusan működő billentyűzetét beépített prémium kategóriás JBL hangszórókkal, írja a Channelnews.

Promóció
- Advertisement -

A 21. századi Rocksete mechanikus klaviatúra a retró írógépek esztétikáját követi mindezt egy versenyautó érzetével ötvözve. A billentyűzet 249 dollárért előrendelhető króm, vörös és égszínkék színekben.

A KnewKey mechanikus klaviatúrája / Fotó: KnewKey

A JBL hangszórórendszer 4 basszus hangsugárzót is tartalmaz, amely 360 fokos térhatású hangot képes produkálni. A Rocksete áramellátását microUSB csatlakozó biztosítja a klaviatúra számára, hangszórókat pedig egy 12V DC csatlakozó táplálja.

Rocksete, the world’s first retro mechanical keyboard speaker

The Rocksete features everything you like: from tactile and responsive keys to high-performing JBL speakers in a premium-quality body and so much more! Know it more👉https://igg.me/at/rocksete

A 440 milliamperes akkumulátor 6 órás zenehallgatást biztosít, míg ha csak a billentyűzetet működtetjük, akkor két hétig is használhatjuk töltés nélkül.

Forradalmasíthatja a fűtést egy magyar fejlesztésű falfesték

A törpefeszültséget alkalmazó rendszer infrasugárzóként működik, vagyis a tárgyakat felmelegítve fűti fel a levegőt. A fejlesztők szerint kiegészítő fűtésként használva körülbelül 6 négyzetméteres felülettel egy 60-70 négyzetméter területű lakást lehet temperálni, 500-550 watt/négyzetméter teljesítmény mellett. – mondta el a Portfoliónak Nagy Armand, a Poli-Farbe technológiai és fejlesztési vezetője.

Természetesen fejhallgatót is csatlakoztathatunk a Rocksete rendszerhez. A beépített háttérvilágítás dinamikus fényeffekteket biztosít a zenehallgatáshoz és a gépeléshez. A Bluetooth segítségével okostelefonhoz és táblagéphez is csatlakoztathatjuk a rendszert.

Laptophoz is ideális / Fotó: KnewKey

KnewKey a billentyűzet megtervezésekor a régi írógépeket és az old-school amerikai járgányokat kívánta megidézni. A felhasználók egy állványt is kapnak, aminek segítségével könnyebben tudják adaptálni a rendszerhez a különféle méretű laptopokat.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3